Nu börjar vi om

tomvaspaa

 

.
Nu börjar vi om

.

Älskar verkligen kombon mässing/glas.


Nu börjar vi om

 

 

.

.

Hej igen vänner

.

Alltså nu börjar vi om denna dagen här hemma. Efter några samtal hit och några mail dit så har jag anmält min stulna cykel försvunnen. Tack Jonna från Instagram för din hjälp! Håret är kortare och känns väldigt friskt och glansigt (mer bilder på det kommer). Strax skall jag hämta ut ett fint paket med lite härliga vårnyheter, shopping makes me feel better!:).

.

Fick just ett samtal som gör att jag måste slänga mig i bilen och åka ner till Malmö i eftermiddag. Vem har tid att ha tråkigt? Kanske kan jag hinna med en tur till min stora dotters favorit butik Hollister i köpcentrumet Emporia? Såg att dom har öppet till 20,00 i kväll. Det gäller att vara en effektiv mamma, hihi.

.

Önskar er alla en riktigt FAB fredag!

.

Kram/Carola

tii.majl - kopia

.

.

Psst! Jag har fått många frågor ang dessa posters, prints och affischer ovan. De kommer från Desenio. Ramarna kommer från Ikea (jag kom inte ihåg vad ramarna heter) Storleken är 70*100 cm.  Den lilla affischen Coco har storlek 50*70cm.

.

.

4 thoughts on “Nu börjar vi om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *