BILLIGA COOLA TYGPÅSAR PÅ TARA 199 KR

Dessa coola tygpåsarna fiins på Tara och kostar 199Kr.
Ting Torsdagsmorgon!
Har ni sovit gott?
Att jag älskar lite flummigt, ruffigt och lite bohemiskstil är ju förmodligen ingen nyhet:) Jag är så förtjust i alla tygpåsar som dyker upp lite här och där i butikerna. Jag såg att dom hade fått in dessa coolingarna på Tara nu. Skulle gärna ha den till höger ”NO CLIÈ” till att föra Dockans kläder och fruk till och från dagis om dagarna:)
Nu skall jag ta och förbereda för midsommar  här hemma. Bakning, egen snapps mm står på To-Do-Listan idag. Jag tänkte lägga ut lite bra midsommar recept här lite senare idag. Men nu måste jag kila i väg. Massor att göra ……….
Vi ses lite senare!
KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *