Nu är jag tillbaka igen

Nu är jag tillbaks till bloggvärlden igen. Jag har haft ett litet ofrivilligt uppehåll pga att jag har haft så mycket att göra den sista veckan och i bland hinner man inte med helt enkelt att fota och lägga upp bilderna här på bloggen. Men nu är jag tillbaks igen<3. Igår jobbade jag på en tandläkarpraktik här i stan som är fantastiskt trevlig på alla sätt och viss. Personalen är grymt duktiga och trevliga. Lokalerna är ljusa och fina. Patienterna är så nöjda och glada, ja stämningen är verkliga på topp på denna Tandläkarpraktiken. Jag jobbade extra där, men till hösten och våren ska jag göra min LIA utbildning där,  då jag ska lära mig ta röntgen och lägga anestesi vilket ingår i min utbildning. Det ser jag fram emot!! Det är skönt att jobba i verkligheten än att bara sitta och läsa i böckerna.

Vilket underbart väder vi har haft idag! Jag har haft uppe våra dubbeldörrar ut till altan och värmen har bara strömmat in. Det som är så skönt här hos oss är att vi har terrassen i ett hörn, vilket innebär att vi har alltid vindstilla där.

Nu ska jag åka och hämta min lilla glada dotter som strax kommer hem med bussen vid skolan. Hon har nämligen varit en heldag med sin klass i Gränna. Allt treor på vår skolan åker till Gränna, Ni kan förstå vad hon kommer babbla och berätta saker för oss vid middagsbordet i kväll:)

Vi ses i morgon<3

.

.

OBS! Ni missar väl inte att ni har rabatt hos Kilands Mattor där jag hittar denna mattan ovan.  Just nu kan jag erbjuda er en rabattkod som ger er 10% rabatt på ert köp när ni handlar hos Kilands Mattor (Det gäller alla mattor i butiken) Ni uppger bara rabattkoden ROOMOFKARMA2017 i kassan så drar de av rabatten till er.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *