NORDIC SEA WINERY

Godmorgon Alla Fina!

Just nu befinner jag mig i Ystad igen. OMG vad jag gillar detta luffar livet! Idag vill jag bjuda in er hos Nordic sea winery i Simrishamn där vi var i förrgår. Ett ultramodernt vineri och produktionsanläggning och Sveriges största privata satsning inom vinbranchen. På Nordic Sea Winery förädlas,lagras och buteljeras viner från hela världen, däribland några av Sveriges mest kända varumärke.

Under sommarmånaderna arrangerar de guidade turer av vineriet och dess produktion på fasta tider. Efter avslutad guidning väntar en vinprovning som kan avnjutas med en meny av väl utvalda delikatesser. Detta bör förbokas, då det oftast är fullbokat under sommar månaderna.

Vi skålar för Österlen och Skåneland samt vår underbara semester ♥

Dessa stolar från Kartell och designade av Philippe Starck, måste jag bara ha! Jag har tänkt på vita så klart. Det är både klassiskt och passar in i min stil. Men när jag satt här och tittade på dessa ljusgröna stolarna så blev jag lite osäker. Dom kändes så där svala och mintiga på något vis. hmmmm, vilka tycker ni är snyggast?!.

10untitled

14untitled

15untitled

16untitled

17untitled

Lite bubbel i glaset är aldrig fel på semestern, hihi.

Nordic sea winery

Fabriksgatan 20
Simrishamn

19untitled

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *