Njuter av den svenska våren när den är som bäst

Nu njuter vi för fullt här hemma, i handen igår avnjöt jag ett glas Aperol Spritz i solen med min hund. Det är dagar som den här man älskar med livet.

Jag har slemsäcksinflammation i höger höft och jag har tagit en kortisonspruta i höften som gör att jag ska ta det lugnt och inte gå med en nödvändigt dom närmaste dagarna. Jag har även varit och röntgat mig i torsdags och väntar på svar om vD som ligger bakom min smärta i höften.

Så när jag ändå ska ta det så lugnt jag bara kan så kan man ju passa på att njuta i solen med en drink ?

Idag blir det till att ligga och njuta i solen, tända röken och kallröka kött under många timmar, kanske öppna en flaska Cava som släcker törsten i solen, så jG har längtat efter dessa soliga och varma dagarna!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *