NI FÅR INTE MISSA DETTA!

Hej Tordag!
Wow, kolla in detta snygga boende. Hur snyggt kan man bo?? Och det kan bli ditt dessutom. Jag hittade det hos Alvhem mäkleri idag. Så denna skönhet till lägenhet är alltså till salu NU! Måste visa er en massa fina bilder från denna ur snygga lägenhet. 
Undra om den snygga Arne Jacobsen lampan ingår, hihihi. En sådan har jag önskat mig länge!

Kolla in dom vitmålade golven. Såååå snyggt!!!
 

Härliga kontraster mellan modernt och gammalt.

Snyggt golv här också. Vitt med då i lite med vattentåliga material.
 

Tegelväggen går igen på båda våningarna = snyggt!

Men gud vilken härlig bild! Jag kan se mig själv stå där och baka med mina sessor, hihihi. Kanske är det det som är tanken med bilden. Att vi tittare skall drömma oss in i bilden. Och det gör jag!
 

Lägenheten känns lite NY på något vis? Modern medvetet, mitt i stan. Sparat det gamla och råa med en moderna renovering. Jag blev helt såld när jag såg denna lägenhet på 3+ kök och 94 kvm.  Och dessutom så är månadsavgiften billig. Vill ni se fler bilder gå in här.

Nu skall jag ta min lilla runda med vår lilla nakenvovve i parken bla. Igår så träffade vi världens sötaste liten svart chiwawa. Den var så söt! Vår lilla Lotta blev hel förälskad i denna lilla Gucci. Hoppas vi ser dom i parken idag också. Nu måste jag rusa. Vi ses lite senare!!
Önskar er en fin dag alla fina!
KRAM
CC

24 thoughts on “NI FÅR INTE MISSA DETTA!

 1. a piece of happiness says:

  JAPP den har jag sett. Jag går ofta in på Alvhems mäkleri och tittar, just för inspiration. Man vill flytta in på en gång.

 2. På vår gata says:

  Vilket underbart hem! Så mkt fint och så många saker som absolut väcker ha-begär.

  Önskar dig en fin kväll, söta du! Gillar verkligen att kika in, här hos dig.

  kram Daniela

 3. tina says:

  Åååh den lägenheten är så fin…jag gjorde ett inlägg om den för ett tag sen också! Gillar de ljusa golven och teglet som ger värme och lite ruff stil! Passar på att önska dig en härlig helg…sticker en vecka till Kreta så vi ses sen!!
  kram kram!
  tina

 4. Room of karma says:

  Hej Tina! wow, vad avundsjuk jag blir. En hel vecka på Kreta. Önskar dig en underbar vecka med mycket sol och långa lata dagar på stranden:)! Vi ses senare.

  Stora kramar CC

 5. tina says:

  Jag lovar att lapa lite sol åt dig också =)…tack för din hälsning, vi ska ha det härligt och koppla av, äta gott och bara njuta!
  Varm kram!
  tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *