NATT SUDD!!

Godkväll Alla Bloggisar!

Här har ni en mentalt trött bloggerska i kväll igen. Mitt liv går liksom i 200 kilometer just nu! Vi har bla varit och besökt min jätte sjuka mor-mor på sjukhuset i Göteborg bla. Det tar mycket must att se henne sakta ……….. Och min mamma som tar det mycket hårt, vilket resulterar i att det i sin tur tar mycket hårt på mig bla ……. Det gör så ont att veta att slutet är nära. Fast det är högst naturligt i hennes 86 års ålder. Men att förlora någon man har älskat och som funnits i hela ens liv. Känns ändå mycket konstigt och inte alls normalt! 
Hur som helst. Så har jag bestämt mig för att tända lite levande ljus och gå och lägga mig lite och rensa tankarna som går runt i huvudet i kväll. När saker snurrar i mitt huvud så brukar jag göra tanke kartor. För att bena upp ett och annat. Då ser man klarare på saker och ting tycker jag! Och det tänker jag göra i kväll.
Bjuder er på lite skön inspiration som gör en glad! (urrrrrrrrrr snygga stolar)!
Önskar er en fin kväll alla fina bloggisar.

KRAM
CC

7 thoughts on “NATT SUDD!!

 1. mammaxtre says:

  Det är alltid svårt när någon man står nära befinner sig i livets slutskede.

  Jag fanns vid min mormors sida i livets slutskede. Så här många år efteråt känner jag att det är det finaste jag givit en annan människa.

  Sköt om dig

 2. Maria - Wikers liv says:

  Såklart att det är urjobbigt för dej just nu. Du har ju inte bara din egen känsla över din mormor, utan även din mammas över sin mamma… Det blir tungt att axla! Men du verkar vara en klok tjej, som vet hur du ska handskas med dej och din hälsa när det blir för mycket! BRA! Tanka positiv energi så mycket du bara kan från din ”egen” lilla familj!
  Tänker på dej!
  Kram / Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *