Några svar och en moodboard

Några svar och en moodboard

1. In Living glasvas, 2. Accent soffbord i marmor, 3. Rio ryamatta,  4. Stilrent badkar, 5. Portugal vit skinnsoffa, 6. Trend bord, 7, Shanghai parasoll, 8. Pergolux solskydd, 9. Play ox sittsäck, 10, Lay Z Spa Paris spabad 

 .

.

.

.

Hej bloggisar,

.

Idag tänker jag svara på några av era frågor angående vår inredning och även berätta för er vad som är på gång hemma hos oss på inredningsfronten.

Ni är många som har frågat på mina sociala medier var jag köpt min soffa och mitt bord. Det har varit mycket med flytten och många möbler är utbytta och allt är långt ifrån färdigt hemma hos oss. Vår stora vita U-soffa har jag köpt på Trademax. Det var faktiskt en av de första möbler vi beställde till vårt nya hem i Mars. Vi hade länge saknat en stor soffa som vi kunde hänga i, hela familjen med vänner utan att känna att det är trångt. Vi är verkligen oerhört nöjda med den. En sak till som är väldigt bra är att när soffan blir smutsig så är det bara att torka av den med en blöt trasa så går all smuts bort, utan att gnugga!
Det stora långa bordet i köket har vi också köpt på Trademax, bordet heter trend och vi har alltid två iläggsskivor i för att få den maximala längden på bordet vilket är 270 cm. Vi har ofta barnens kompisar och våra vänner hemma och då är det skönt att faktiskt ha plats till alla.

Men mycket är kvar att göra hemma hos oss. Nere i vardagsrummet sålde vi vårt gamla bord och nu står det bara ett tillfällig brickbord men där tänkte vi köpa detta marmorbord ni ser ovan(2). Jag tycker att det är fint att det bryter av med en svart underrede, den finns i vit också men svart vill vi ha. För att binda ihop hela rummet så krävs det en stor matta, och den tänker jag skall vara grå som mattan ovan(3).

När vi kommer till badrummet så blir jag inte riktigt klok. Jag har lovat barnen att vi ska köpa ett badkar till dem. Men vi är lite osäkra på om vi skall ha ett litet sittbadkar som ovan(4) så vi kan behålla duschen bredvid för det är ju skönt att ha båda delarna. Alternativ två vilket barnen och min man helst vill ha är detta badkar här. Visst är den snyggare och ännu skönare att ligga i. Detta ska vi titta lite ordentligare på, på våra ritningar under semestern då vi har tänkt att göra klart vårt badrum, till hösten. Vi har även tittat på ett badrumsskåp på Trademax. Vi ska åka till deras butik/showroom i Göteborg(Sisjön) för att titta närmare på detta med våra ritningar och mått över badrummet.

Och till sist så har vi uteplatsen. Vi har köpt möbler i våras men vi har inte riktigt fått ordning på hur vi skall täcka vår uteplats då den ligger i söderläge och blir riktigt varm när solen står på. När jag och min stora dotter var i London i våras så hade dem ett snyggt tak på vårt hotells terrass som jag gillade och den påminner mycket om den ovan(8), och vitt passar perfekt till fasaden då hela lägenheten samt terrassen är i vitt. Och sittpuffen skulle kunna vara skön för barnen att hänga i tänkte jag(9) och sittpuffen är även oerhört snygg att ha på ett barnrum! Min man som är lite mer vattenförtjust än vad jag är vill att vi ställer ett litet spabad på ena kanten, ja på den fronten tror jag bara att det förbli en dröm? Haha.

.

Kram/Carola

2 thoughts on “Några svar och en moodboard

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *