Några lugna minuter på morgonen

096

 

Några lugna minuter på morgonen

 

Några lugna minuter på morgonen

 

 

.

.

.

Godmorgon från en tidig småstadsmorgon

  Idag har vi en busy busy torsdag. Uppe tidigt med tuppen för att packa inför en resa ner till Skåne i eftermiddag. Mycket skall tas med och själv så är jag på annat håll under förmiddagen:) Men först tittar jag in en snabbis här på bloggen för att säja hej och önska er en fin dag, medans jag tar några lugna minuter med en stor kopp latte. Strax skall jag fixa en smoothie till barnen med färska frukter och bär, mums!

.

.

Vi ses lite senare här på bloggen eller på Instagram!

Kram/Carola

.

.

.

Psst! Håll koll här på bloggen för snart kommer jag med ett trevligt helgerbjudande ni inte får missa! 

 

 

2 thoughts on “Några lugna minuter på morgonen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *