Stockholm och en ny kamera

Stockholm och en ny kamera

 

Stockholm och en ny kamera

 

 

.

.

Hello Vänner

Här om veckan så var vi i Stockholm hela familjen. Åhhh herre det var tempo på mig kan jag lova er. Jag hann till och med inte att fotografera, de ni. Det var shopping på hög nivå och in och ut på bra restauranger. Det var så himla länge sedan jag var i Stockholm så jag hade mycket att ta igen. Men vi startade med ett besök här på vackra Zetas trädgårdar med allt vad det innebär. Jag har faktiskt inte besökt detta ställe tidigare så det var ju på tiden. Och nu förstår jag varför den är så omtyckt. För här kan man finna allt till trädgården. Tyvärr så kunde jag inte köpa med mig så mycket eftersom vi skall flytta så då vill man ju inte sätta blommor i rabatten som man inte får njuta av nästa år. Utan det får blir en tur till våren igen:).

.

030

 

031

 

007

 

033

 

034

 

024

 

025

 

.

 Det här är det vackraste rosorna jag vet. Och denna färgen är helt ljuvlig! I mitt nästa boende måste jag få till denna ros. Tog ett kort så här för att inte slarva bort det på något vis. Nu har jag det på print:).

 

021

 

Här är det fika dags ………………

.

023

 

Vi besökte så himla många bra shoppingställen när vi var i Stockholm. Vi var på Yellowkorner och hela gallerian Mood, Illum, NK, PK huset, alla ljuvliga butiker på Biblioteksgatan och Täby centrum som var ett riktigt bra köpcentrum där vi bla åt den godaste crépesen jag någonsin ätit på restaurangen Nitrolabs (att rekomendera om ni bor i närheten här). Vi åt och drack på champagnebaren, Struehof, kaffeverket och Rosendals trädgårdar men det kan jag verkligen inte rekommendera! Det var den värsta servicen och personal jag någonsin mött på en restaurang. Vi gjorde en massa roligheter under våra 4 dagar i Stockholm men kameran fick faktiskt stanna hemma. Då den är lite klumpig att bära runt på tycker jag när jag är i storstäder. Har faktiskt köpt en ny kamera apropå kamera. Det skall bli lite spännande att uppdatera sig i teknikens värld! Jag sitter faktiskt här just nu och försöker få över bilderna från kameran till datorn. Den tar riktigt bra bilder:) Nu skall jag fortsätta att läsa på om min kamera:) Är glad som ett barn på julafton!

Ha en fin kväll vänner, så ses vi i morgon!

.

.

Kram/Carola

2 thoughts on “Stockholm och en ny kamera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *