NÅGON HAR HÖRT MIN BÖN? OCH JUL PÅ KOBERG

.

Jag älskar vacker natur det ger mig lugn och laddar mina batterier!

.

.

.

Toodeloo Bloggisar!

.

Någon har hört min bön. Det blir ingen kyla och snö i år, jippi?!:) Att dessa bilderna är tagna i mitten av november är ju inte riktigt klokt men väldigt härligt. Jag njuter varje dag jag slipper kyla och snö tänkte jag i helgen. Men idag när jag drog upp rullgardinerna så var hela backen täckt av ett tunt lager av pudersnö. Nog är det nog borta om några timmar, men ändå. Hjälp nu är vintern här kanske?!.

Nu i söndags den 17 nov var vi hela familjen mitten av november och promenerar runt Koberg i 10 + grader för att se och uppleva vacker natur och djur. Och djur det fick vi se, allt från fasaner, rådjur och vildsvin. Åhhh vildsvin är ju bara så himla coola. Fula men ändå söta på något konstigt sätt, hihihi. På Kobergs slott finns det en gårdsbutik där de säljer viltkött mm. Vilket är riktigt trevligt! Vi älskar dessa gårdsbutiker, egen odlat mm. Men denna resa var ren njutning av naturen. Vill bara hoppa in en snabbis här på bloggen och dela med mig lite av bilderna jag knäppte i denna magiska naturen ♥

.

Vill också passa på och tipsa er om Jul på Koberg som pågår 21-24 november. Den är verkligen väldigt trevlig. Vi har varit och besökt den fler gånger åren innan. Torsdag 12-20,  Fredag-Lördag 10-18, Söndag10-17. Entreé 70kr mer kan ni läsa här.

.

.

.

Kanske ses vi där?

.

KRAM

.

.

One thought on “NÅGON HAR HÖRT MIN BÖN? OCH JUL PÅ KOBERG

  1. Sofia Bergström says:

    Vilken duktig fotograf du är Carola. Allt blir fin som du fotar! Kan man få köpa bilder från dig?
    Jag mailar dig i kväll.

    kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *