NÄÄS FABRIKER HOTELL RESTAURANG

Här är sessorna C på väg in till sitt bord påNääs Fabriker Hotell Restaurang i dag!
..
Godkväll Raringar!
Har ni haft en skön söndag?!
..
Vi har varit och besökt en restaurang som ligger strax utanför vår lilla småstad. Om ni minns tidigare inlägg här på RofK så har jag skrivit om butiken Bomullsfabriken. Idag skriver jag om restaurangen/Hotellet som ligger i samma fabriksbyggnad. Men idag testar vi en svenskinspirerad brunch. Olika kalla och varma rätter samt ett gedigert dessert bord stod uppdukat till oss – Ljuvlig mat!
.
Inne i ena delen av restaurangen. Utsikt mot den vackra glittrande sjön och Nääs slott som man skymtar på höjden på andra sidan sjön.

 …

Kan det bli mer romantiskt än så här?! Utsikt på blå himmel & blått vatten i en underbar miljö.

 …

 Not, Lchf. I morgon får det bli löparskona på:)! Hmmm, ni kan se hur jag funderar här på om jag skall äta lite socker idag, eller inte.
……
Dockans talrik. Hon spar då inte på sockret den tjejen:)! Som  ni vet så kallar jag ju den lilla för Dockan och den stora för Sockret. Men det borde vara tvärt om, hihihi!

 …

 

En nöjd sessa som får gå bananas på brunchbuffen helt själv och ta precis vad hon ville. Här blev det mycket lax och Italienska skinkor på hennes talrik.

 ….

 

Citat – Det är gott mamma:)!

 ..

 Japp, nu har jag funderat klart! Jag tar och äter upp den:) + en till efter den, hihi! Den var himmelskt god. Vilken kock. Vilken mat, mmmm.

 ….

 

 Jisses, Mina sessor i baren. Redan?!:)

 ……….
Här jobbar vår söta granne Lisa som är på väg upp för att visa oss lite fina hotellrum och berätta lite historia om byggnaden. Det stora bomullsspinneriet vid Sävelångens strand byggdes på 1800-talet. Som idag omsluter delar av de gamla tegelväggarna ett av landets mest
spektakulära hotell. Här är allt lite större, genuinare och generösare. Den gamla fabriksmiljön blandas effektfullt med den mjuka ombonade hemkänslan. Inget har sparats för att skapa upplevelser långt bortom lagom.Vilket är helt i vår familjs smak!
 ….

 Detta rum är ett hörnrum vilket leder till att utsikten över sjön är som en bild ur en saga! Och takhöjden är 3,50. Här andas det utrymme för avslappning & rekuration. Ville bara slänga mig här i sängen och checka in på studs:)!

Smak fullt inreda badrum med fönster ut mot sjön så du kan njuta av utsikten även här när du badar eller gör annat i badrummet?:) Gillar färgsättningarna här.
 …

 

Här kan jag tänka mig att bara sitta och njuta av utsikten.
….
Eller detta rum som låg på våning 4. Och en säng som var rund, hihih. Bara en sådan sak:)! Detta rum var ljust och krispigt fint.

 …

Här har ni delar ur det badrummet. Tänk att ligga här i ett varmt bad och titta ut över sjön.
 …
Här ser ni restaurangdelen av fabriksbyggnaden. Och över så ligger då hotellrummen så klart. Kolla in dom stooooora fina fönstren. Ni kan förstå att det släpper in mycket ljus – Underbart!
… 

 

Sedan blev det en vacker promenad så klart vid vattnet. Det finns mång vägar att gå här. Ett är tex att följa vägen bort till det stora slottet. För att ha varit här och avnjutit all den goda maten så kan det behövas en promenad.
Oh my, detta inlägget blev längre än jag hade tänkt det, hihi! Och ändå så är har jag fler bilder som jag inte har kunnat visa. För då skulle detta bli en roman mer än en blogg!
…..
Nu väntar en härligt nymanglad bädd på mig!
Vi ses i morgon vänner!
KRAM
….
Psst! Jag kan avslöja för er att den söta kocken dela med sig lite av sina kunskaper till lilla mig:) Jag blev såååå förälskad i deras paprika soppa. Och vet ni vad. Jag har nu receptet! Och självklart så skall jag dela med mig utav den till er söta läsare.

 

Posted in Usa

21 thoughts on “NÄÄS FABRIKER HOTELL RESTAURANG

 1. H`s enkla vardag says:

  Vilken härlig dag! Vilka fantastiska bilder du bjuder på! Snygg som sa….n är du!
  Verkar vara ett trevligt ställe, ser jättefint ut!
  Ska också lägga mig i renbäddad säng dock inte manglad!
  Kram Helena

 2. Room of karma says:

  Hahah vad skön du är Helena. På dom korten sitter jag som en hösäck:) Men jag var bakom kameran under hela middagen så det blev inte så många pics på mig att välja bland:) Men tack för din roliga och härliga kommetar ändå:)!!

  Nu lägger vi oss och sover va?!

  kram ♥CC♥

 3. Mrs Sessan says:

  Heaven måste det där stället nästan kallas & så vackra bilder iof som alltid.

  Tittar in & njuter massa inlägg & alla dina bilder en liten stund.

  Kram på dig & ha en fin vecka snygging

 4. Alexandra says:

  Jag tycker det är kul att du visar lite olika miljöer och ställen.Nu bor jag ju inte alls i närheten men om jag nu skulle ta mig en tur eller nån annan som jag känner så har jag lite tips ifrån dig.Gillar hotellet a lot!den runda sängen skulle jag mer än gärna testa.Kram!

 5. http://livinganddreams.blogspot.com/ says:

  Men oh, vad fint det var där! Muta dom att lotta ut en hotellnatt! 😉 hihi Ingen aning om var Nääs ligger får nog ta fram kartan här. Brunch är så himla mysigt! Då ska man inte tänka på kalorierna 😉
  Man måste tillåta sig själv att njuta också.
  fina bilder på både er och hotellet!

  Kram Tess

  (ps:har beautyweek hos migvore kul om du ville va med: )

 6. Två Trappor says:

  Herregud vilket härligt ställe! Underbara bilder!! Dit skulle jag åka ofta om jag bodde i närheten. Och vad fina du och sessorna är. 🙂 Gillar din snygga vita topp/tröja, så fin urringning! Får jag fråga var du har hittat den? Fin måndag till dig! Kram Madeleine

 7. messan says:

  Så underbara bilder du visar oss. Längtar till helgen….då jag och maken ska i väg på en weekend till Götet. Vad vi ska lyxa till det då…:).
  Ha en fin vecka nu! Hunter är bra stövlar och sköna att gå i med.
  Kramar till dig

 8. LIFE by TESS says:

  Härliga pics på vackra dej, dina tjejer och omgivningen!

  Önskar er en bra start på nya veckan.

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *