MORNING IN YOUR EYES

Heeeej Tisdag!
En just nu från småstadensmorgon hemma hos oss. Gaaah, vilket ruggit väder vi har idag vänner. Men vilken tur att vi var i väg och köpte varma och fodrade regnkläder i går eftermiddag. Det kom ju till pass redan i dag:)!.

Morgonmys med mycket levande ljus idag också. Det är ändå lite mysigt med höst mörker ändå?!

Var nere hos blomsterhandlaren igår eftermiddag för att köpa mig lika dana vackra rosor till vårt sovrum. Det är såååå mysigt med levande ljus och snittblommor i ett sovrum. Det blir helt enkelt en härligare start på dagen när man slår upp ögonen och det första man ser är färska krispiga snittblommor. (Nu har jag dessa rosor i både sovrum, vardagsrum och köket, hihih) Jag bara älskar dessa rosor!!
En morgontrött nakenhund i vår säng. Denna Rabens Saloner ”Peace kudde” har vår lilla vovve tagit över helt. Hon ligger alltid på den nu för tiden.
Vill bara hoppa in en snabbis med lite pics från vår start på dagen. Jag önskar er en underbar tisdag vänner. Och kom i  håg. Dagen blir bara så bra som du har bestämt dig för att den ska bli!
Vi ses lite senare idag!
KRAM
CC

12 thoughts on “MORNING IN YOUR EYES

 1. Pryllan & Co says:

  Vad är det med hundar som gör att de fullkomligt tar över saker och ting i huset? I vår nya stoooora jeanssoffa som inköptes i vintras slåss jag och hunden och ett litet hörn där båda vill sitta:-)och ingen ger sig naturligtvis. När jag är på riktigt dåligt humör kastar jag ner henne helt krasst men oj vilka blickar jag får …ha,ha de är underbara de små ligen.
  Ha det bra
  /P

 2. Pryllan & Co says:

  Vad är det med hundar som gör att de fullkomligt tar över saker och ting i huset? I vår nya stoooora jeanssoffa som inköptes i vintras slåss jag och hunden och ett litet hörn där båda vill sitta:-)och ingen ger sig naturligtvis. När jag är på riktigt dåligt humör kastar jag ner henne helt krasst men oj vilka blickar jag får …ha,ha de är underbara de små ligen.
  Ha det bra
  /P

 3. Pryllan & Co says:

  Vad är det med hundar som gör att de fullkomligt tar över saker och ting i huset? I vår nya stoooora jeanssoffa som inköptes i vintras slåss jag och hunden och ett litet hörn där båda vill sitta:-)och ingen ger sig naturligtvis. När jag är på riktigt dåligt humör kastar jag ner henne helt krasst men oj vilka blickar jag får …ha,ha de är underbara de små ligen.
  Ha det bra
  /P

 4. Pryllan & Co says:

  Vad är det med hundar som gör att de fullkomligt tar över saker och ting i huset? I vår nya stoooora jeanssoffa som inköptes i vintras slåss jag och hunden och ett litet hörn där båda vill sitta:-)och ingen ger sig naturligtvis. När jag är på riktigt dåligt humör kastar jag ner henne helt krasst men oj vilka blickar jag får …ha,ha de är underbara de små ligen.
  Ha det bra
  /P

 5. Pryllan & Co says:

  Vad är det med hundar som gör att de fullkomligt tar över saker och ting i huset? I vår nya stoooora jeanssoffa som inköptes i vintras slåss jag och hunden och ett litet hörn där båda vill sitta:-)och ingen ger sig naturligtvis. När jag är på riktigt dåligt humör kastar jag ner henne helt krasst men oj vilka blickar jag får …ha,ha de är underbara de små ligen.
  Ha det bra
  /P

 6. Pryllan & Co says:

  Vad är det med hundar som gör att de fullkomligt tar över saker och ting i huset? I vår nya stoooora jeanssoffa som inköptes i vintras slåss jag och hunden och ett litet hörn där båda vill sitta:-)och ingen ger sig naturligtvis. När jag är på riktigt dåligt humör kastar jag ner henne helt krasst men oj vilka blickar jag får …ha,ha de är underbara de små ligen.
  Ha det bra
  /P

 7. Pryllan & Co says:

  Vad är det med hundar som gör att de fullkomligt tar över saker och ting i huset? I vår nya stoooora jeanssoffa som inköptes i vintras slåss jag och hunden och ett litet hörn där båda vill sitta:-)och ingen ger sig naturligtvis. När jag är på riktigt dåligt humör kastar jag ner henne helt krasst men oj vilka blickar jag får …ha,ha de är underbara de små ligen.
  Ha det bra
  /P

 8. Pryllan & Co says:

  Vad är det med hundar som gör att de fullkomligt tar över saker och ting i huset? I vår nya stoooora jeanssoffa som inköptes i vintras slåss jag och hunden och ett litet hörn där båda vill sitta:-)och ingen ger sig naturligtvis. När jag är på riktigt dåligt humör kastar jag ner henne helt krasst men oj vilka blickar jag får …ha,ha de är underbara de små ligen.
  Ha det bra
  /P

 9. Hasigamas mamma says:

  Nice pute altså! Fint med snittblomster på soverommet kan jeg tenke meg. Kanskje jeg må prøve det også 🙂
  Ha en fin tirsdagskveld!

  Lise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *