MORMORSKORG från Dixie

nyakorgfilten

.

MORMORSKORG från Dixie

 

 Min lilla mormorskorg Mått: 30x26x20cm. Perfekt att sätta en liten blomkruka i.

.

MORMORSKORG från Dixie

 

Min stora korg 35x30x24cm. Dessa söta korgarna säljs i två pack.

.

.

.

Godmorgon Torsdag

.

Mår ni bra alla fina bloggisar där ute?!.

Som jag skrev tidigare här på bloggen så har jag fått en väldig lust att få in lite mer naturkänsla och mjuka upp vårt hemmet. Här om dagen så landade dessa två super fina mormorskorgarna från Dixie . De har just den där rätta känslan av naturnära material som jag har letat efter, och färgen är helt perfekt. Korgarna känns så där härligt rejäla. Inte något tunt och billigt, utan det känns verkligen att det är kvalité. Jag bara toooook älskar dem!

.

Jag har även beställt lite nya posters. Men hittar tyvärr ingen bra ram till dem. Jag var lite sugen på en träram från Ikea som heter Ribba. Jag då har Ikea slutat tillverka dessa snygga ramarna helt plötsligt?!. Och i lagersaldot så var de slut i hela Sverige dessutom. Så vad gör jag nu? Är det någon utav er söta bloggisar som vet var jag kan köpa snygga träramar i ljust träslag i måtten 50*70 cm. Super tacksam för svar.

 

MORMORSKORG från Dixie

 

MORMORSKORG från Dixie.

.

Kram/Carola

tillvisitkort2

9 thoughts on “MORMORSKORG från Dixie

  • roomofkarma says:

   Vad roligt att höra att du också gillar blandningen. Jag har letat som en tooook efter liknade ramar men helt utan framgång! Tipsa mig gärna om du stöter på några.

   Kram Carola

 1. Ann says:

  Det där kan man verkligen kalla fantastiskt! Jag skulle kunna flytta in utan att möblera om på en enda pinal 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *