MORD I MÖLLE AV ÅKE HÖGMAN

.

Ett riktigt bra boktips kommer här från mig Mord i Mölle av Åke Högman.

.

.

.

.

Tjing!

Jag måste bara hoppa in en snabbis här på bloggen och tipsa er om en riktigt bra bok att ha nu när när hösten/vinterns mörker kommer tidigt om eftermiddagarna.

det finns inget mysigare än att krypa ner under en yllefilt med ett par stora hemstickade sockar, en stor kopp med rykande varm te och en riktigt riktigt bra och spännande bok. Nu har jag hittat en riktigt bra bok som jag har grottat ner mig i helt. Boken heter Mord i Mölle av Åke Högman och är verkligen ett bra boktips från mig till er idag! (den finns bla att köpa på Magasin 36 i Höganäs eller på Saluhallen där jag köpte den).

.

.

Ha en riktigt skön kväll vänner!

.

.

KRAM

.

.

3 thoughts on “MORD I MÖLLE AV ÅKE HÖGMAN

  1. Miss Tess says:

    Du pratar så inspirerande om Skåneland (du borde minsann bli sponsrad av kommunen kan jag tycka, hihi) att jag blir sååå sugen på att åka dit! Det får nog bli nästa vår och sommar, perfekt avstickare från mitt kära Falkenberg 🙂

    Fin helg!

    Kram

  2. Annette says:

    Läste den i somras, kul med platser och personer man känner igen. Sun fick en hälsning från er dotter idag och blev jätteglad!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *