Moodboard för mitt nya hem

Moodboard för mitt nya hem

 

Säng bord Jysk. bordslampa PH 2/1, stol Hay, Ljuslykta Svensktenn, klädhängare Tati Coat rack hos Asplund, bordslampa Hemtex, myranstol i skinn, kruka Svensktenn, spegel ferm LIVING.

.

.

.

 

Godmorgon alla fina bloggisar

.

Nu lägger jag ut min första moodboard för mitt nya hem i vinter/vår. Tankarna bara flyger omkring i huvudet och jag försöker få ner dem på papper/datorn. Att göra moodboards är ett väldigt bra. När jag jobbat ute hos kunder som inredare så har jag alltid gjort moodboards för att visa kunden hur jag tänker, man får en slags bild på det hela. Så nu gör jag lika dant fast till mig själv:).

Tanken runt denna nybyggda lägenheten som vi skall flytta till är att jag vill skapa en slags nordisk, sval skandinavisk stil. Men färgerna kommer vara väldigt naturnära ljust grått, skinn, betong, marmor, mässing och silver. Nu är grått en modefluga och det får man se upp med så man inte faller helt i en trend som inte håller i längden. Vitt är alltid vitt tänker jag. Men jag har tänkt att hela vårt hem skall vara vitmålat förutom i sovrummet där vill jag ha en ljus grå nyans. Generellt vill jag ha en vit intryck över hela hemmet med en grå dimma haha. Svårt att förklara men jag känner att trender kommer och går rätt fort, så har vi vitt i basen så är det lätt att byta ut stolar och bord efter trender som man är sugen att hoppa på. Just nu kommer jag skapa den där klassiska stilen som ni ser här ovan.

.

Önskar er en toppen dag!

Kram/Carola

 

2 thoughts on “Moodboard för mitt nya hem

  1. Hem ljuva hem says:

    Jag brukar också göra Moodboards till mig själv. Det kan vara allt från trädgården till garderoben. Fina saker du valt, gillar den svala stilen och Myranstolen i skinn är ju bara sååå läcker. Kraam Pia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *