MÖLLE KRUKMAKERI DÄR SOLEN ALLTID SKINER

.

Under äppleträden på fina Mölle Krukmakeri där solen alltid skiner. Jag har varit och besökt detta ställe tre gånger bara nu i sommar/höst och varje gång så har det varit klarblå himmel och underbart varmt väder – vissa ställen har alltid en stor gul sol över sig!.

 

.

.

.

Tjing!

.

För ca tio dagar sedan (innan datorn la av) så besökte vi underbara Mölle Krukmakeri igen på Kullarhalvön. Vi har återvänt hit tre gånger bara denna sommaren/hösten och fler gånger kommer det att bli. Inte bara för den vackra keramiken som jag har börjat samla på, utan också för den fina trädgården och cafét där det serverar riktigt god mat och fika i en magisk miljö. Idag vill jag bjuda er på lite höst bilder från detta fina ställe!

.

.

 

.

Vill ni se mer bilder innefrån vackra Mölle krukmakeri och Lisa när hon jobbar, kan ni klicka här!

.

 

.

Men denna artiga och pratsjuka gojjan bitar aldrig våra små flickor ♥ Dom är hans vänner nu mera:).

.

.

.

Flickorna bus älskar verkligen denna vackra trädgård med levande fåglar, äppelträd, växthus och dessa hängmattor ♥

.

Ha det bäst vänner. Så ses vi i morgon!

.

.

KRAM.

.

.

 

2 thoughts on “MÖLLE KRUKMAKERI DÄR SOLEN ALLTID SKINER

 1. pilotfrun says:

  Tack för tipset! Det för absolut bli ett besök där nästa gång vi besöker Mölle. Nästa sommar flyttar vi till Ängelhom så då blir det inte så långt att åka.
  Kram
  Rebecca

  • Carola says:

   Åhhh vad härligt att bo i Ängelholm. Då måste ni besöka världens mysigaste restaurang Baratappas. Du kan hitta bilder från det under fliken utflykter eller om det va karma på semester?!. det ligger mitt i Ängelholm och deras uteplats är helt magiskt!

   Vad mycket kul ni kan göra nere i skåne när ni bor så nära till allt fint som skåneland har att bjuda på. Jag är ofta där nere eftrsom jag har totalt förälskat mig i Kullahalvön. Du kommer ha nära till Torekov och Båstad vilket också är underbart härliga ställen. hahah listan kan bli lång på ljuvliga ställen neråt:)!♥

   Kul att du hittade hit till min blogg! Nu skall jag gå in och kolla in din blogg!

   Kram CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *