MODEVISNING AV FÅFÄNGAN, HOS KÖK & RUM I SMÅSTADEN!

En gårdagens:
 Me Byxor, klänning, kofta från Hunky Dory. Jacka från  Barbour. Stövlar från Gant. Hand väska från Choloé.

Toooooodelo!
Hur mår ni idag alla fina?
Vilken fantastiskt väder vi har. Sitter verkligen och njuter med lappen i knät och lapar dom varma, härliga solstrålarna som strålar i mot mig denna sköna torsdag!
Idag är jag fylld av höstens inspiraton i både kläder och inredning från gårdagens tjej kväll. På mode visningen så visades kläder från en av småstadens butiker Fåfängan det var varumärken bla från Nolita som jag tok älskar och Gant, RL, Boss, Dagmar, By Malene och Rare. Denna modevisningen visades i butiken Kök & rums vackra lokaler här i småstaden. Denna butik har varumärken från bla GAD, Kvänum och  SMEG som är min riktiga favorit:)! Ja, som ni förstår så var det mycket fint som visades med bubbel i glaset och underbart goda snittar i ett härligt sällskap.

Jag var här med skönaste vännen ”Stockholman” som ni ser överst till höger. Och hon är inte den som vill visa upp sig på en blogg. Men efter en supertrevlig kväll och något glas bubbel så fick jag ta en pics på den skönaste bönan. (Tack för det S). Kolla in tapeterna. Det är mycket grilligt och starka färger som gäller på tapeter nu. Lite 70-tals stuk på någon vis. Inte riktigt min stil. Men det är mycket sådant som kommer nu i höst.

Lite mingel kort från gårdagen….

Gaaah, vilka snygga vinterskor? Jag har ju sommarskorna från dom, och nu kan jag nog tänka mig vinterskorna också:)! Tåls att tänka på.

Kolla in tapeten bakom mig. Det är lite små tokiga tapeter som är på modet. Eller så får man vara lite mer vågad än vad jag är.

Snyggt kök! Vill bara ha detta SMEG kyl/frys med dock då i svart!
Sedan gick vi vidare här ifrån till ……………………… Och timmen blev sen. Men wow, vad kul vi hade.

Nu skall jag gå ut och äta lite lunch på stan på någon mysig ute servering. Vill inte missa några solstrålar:)!

Önskar er en fin dag i solen!

KRAM
CC

14 thoughts on “MODEVISNING AV FÅFÄNGAN, HOS KÖK & RUM I SMÅSTADEN!

 1. Maria says:

  haha… först måste jag säga, att när jag läste rubriken, så trodde jag att ”Fåfängan” var du, och att du visade mode hemma i ditt hem 😉 🙂 Tokigt, va! 😉
  Jättefina bilder! Gillar köket! Funderar faktiskt på svarta vitvaror till vårt nya hus, vi får se…
  Kram / Maria

 2. Me says:

  Snygging där =) Är så avis på dig ( på ett bra sätta alltså =)) att du har utsläppt hår. Jag gillar inte att ha mitt på annat sätt än i en knut. Inte så hett jag vet men skönt =))
  Ser ut som ni hade en mycket trevlig kväll med bubbel =)
  Nu är min lilla bloppis igång på min blogg =) bara så du vet..

  Kram Fia

 3. Anonymous says:

  Hejsan
  Vad är det för märke på stövlarna, hur snygga som helst men du skrev aldrig varifrån de kom:-) lika roligt att läsa din blogg som vanligt

  //Y

 4. Room of karma says:

  Å herre, Jag trodde ni undra vad mina stövlar var för märke. Men stövlarna från modevisningen är från Karma of Charme. Dom är uuuuur snygga! Jag trodde att jag hade skrivit ut namnet på dom.

  kram alla fina!
  CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *