Mitt lilla paradis Torekov

Mitt lilla paradis Torekov

 

Mitt lilla paradis Torekov

 

 

 

 

Hallå snyggingar!

Nu har vi kommit hem från vår lilla minisemester i Torekov. Vi var ett sällskap utav släkt och vänner som besökte Torekov Camping från onsdag tills idag söndag. Vi har haft strålande sol och varmt ända fram tills igår eftermiddag. Men vädret påverkade inte oss tjejer negativt, eftersom vi hade bestämt att åka till Ullared denna dagen. Annars så har vi bara hängt i solstolarna, grillat, druckit vin och pratat en massa skit. Barnen har lekt med sina kusiner och vänner i lekparkerna som finns vid tre olika platser på campingen. Så här har inte varit en tråkig stund för någon utav oss. Men vi har även hunnit med att ta några utflykter. Mer bilder om det kommer.

 

Mitt lilla paradis Torekov

 

Vi tog ett stopp vid Design House Stockholm i  Boarp. Där jag hittade denna poncho från Design House Stockholm för ett vrakpris endast 490 kr som tidigare hade kostat 1900 kr. Det är en ”kvalitets outlet” strax utanför Båstad med 30-70% nedsatta varor från bl a Design House Stockholm, Linum, Lexington, Ceannis mfl. Du hittar butiken på Boarpsvägen, i ladan bakom grönsaks- och kötthandeln och det är ett hett besökstips om du har vägarna förbi i vår eller sommar.


Mitt lilla paradis Torekov

 

 

Mitt lilla paradis Torekov

 

Som ni ser på bilden så var det många som badade denna dagen. Det var ett underbart väder!

.

Mitt lilla paradis Torekov

 

Mitt lilla paradis Torekov.

Nu skall jag ta en kopp koffeinfritt kaffe i min nya kaffemaskin:)

.

.

Vi ses i morgon

Kram/Carola

tillvisitkort2

 

4 thoughts on “Mitt lilla paradis Torekov

 1. Mirva says:

  Åh! Vilket paradis !!!!! Och vilket fynd du gjorde! Har aldrig varit på Ullared och funderar på om det är ett ställe som jag måste besöka… 😉

  • Carola says:

   Klart du skall testa Ullared. Jag gör detta ställe på 2 timmar då jag hatar stora butiker. Jag föredrar näthandel och småbutiker. Men här kan man göra bra fynd på tvålar, diskmedel mm. Alla förbrukningsvaror kan man säga. De har de vanliga märkena som de har på Ica fast för en liten peng.

   Kram Carola

  • Carola says:

   Det var halv varmt denna dagen. Men dagen innan var det super soligt och jag brände mig på näsan:)

   Kram Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *