Mitt danska bästa loppisfynd!

Dagens tema på fabriken är det bästa loppisfyndet.
Och då vill jag presentera mitt danska bord som kommer från
Fritz hansen och designad av Piet hein.
Det är klart vårt bästa loppisfynd tror jag. Vi har gjort många
härliga loppisfynd i vårt Köpenhamn så det är svårt att välja ut ett av dom alla.
Men detta är vårt första loppisfynd,
och där med så bär den många minnen för oss.
Stolen heter 7:an och är designad av den världberömda
Arne Jacobsen.

Ha en fin kväll vänner.

5 thoughts on “Mitt danska bästa loppisfynd!

 1. Vardagslyx says:

  Fantastiska loppisfynd! Skulle jag inte tacka nej till…

  Tack för dina tips! Nu är matlagning mer ett straff än lyx för mig…;-) Så jag föll direkt för din andra idé 😀 Tänk att jag aldrig tänkt tanken att familjen ska gå ut på restaurang en vardagskväll. Det vore ju underbart!!! Det är verkligen vardagslyx!

  Ha det bra!

  Kram Pernilla

 2. tina says:

  Vilka fynd! Vi har också 7:an i vår ägo…fyra stycken som maken fick ta när hans förra arbetsplats la ner. De är i orginalfärg brun….vet inte om vi ska måla eller inte..hade gärna haft svarta eller vita.

  Bordet du visar är ju underbart, jag älskar klassiker!!

  kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *