MISSONI HOME

Vårens snyggaste kuddar från Missoni Home!

Toodeloo!
Här har ni en mycket trött bloggerska idag. Jag vet inte vad det är frågan om?!. Jag har känt mig så här i några veckor nu. Jag är helt orkeslös och jätte trött. Nog för att jag är allergisk mot pollen, men hur trött kan man bli?!
Som jag nämnde för er tidigare här på RofK så har jag tankar på att föra in lite färg i vårt hem. Och tänk er ett par coola Missoni kuddar i vårt vit/svarta vardagsrum ♥  Det skulle liva upp hela rummet?! Nu tänker att vi skall ha några färg stänk här och där i några vågade saker som den här kudden eller en knallgul eames gungstol osv. Det är snyggt om allt annat är vitt och enkelt. Såg också ett par riktigt snygga kanllgula ljusstakar på Designtorget.se också. Skulle passa till vår nya stil.

Denna puffen var ju riktigt snygg också, men här föll jag tillbaka i mina svart/vita tycke, hihihi. Men den är nog mer tänkt på flickornas rum då.

Eller att matcha sitt hem med sina kläder:)! Jag var faktiskt på Tara i Kungsbacka i helgen och spana in en super snygg handväska från just Missoni. Missoni är sommrigt glatt på något vis.

 
Nu skall jag ta och hämta mina fina flickor.

 
Vi ses lite senare idag!

 
KRAM

 

Psst! Eftersom det är såååå tråkigt grått ute och jag är supertrött hela tiden. Så skall jag här chocka mig med en massa färg i vår/sommar. Tror att man blir gladare och piggare av lite färg?! Eller vad tror ni?

7 thoughts on “MISSONI HOME

 1. Anonymous says:

  Heej kära CC.. : ) Hänger här fortfarande, som stammisen på kvarterskrogen.. Hihi.. Jag var bara tvungen att kommentera idag, känner igen mig så. Vårt hem är också svartvitt.. Fniss.. Och jag har faktiskt provat med ”färginslag”, men det blir aldrig bra.. Då byter jag tillbaks till det svartvita igen och då känns hemmet harmoniskt igen.. Hihi.. Men jag gillar verkligen det! Men superspännande att se hur du får in lite färg, kanske blir jag sugen på att testa igen.. ; )

  Häromdagen frågade min yngsta dotter om jag inte skulle börja blogga igen, blev lite sugen, men sen kände jag att nä jag orkar/hinner inte just nu. Men det är så roligt att ha din blogg att besöka dagligen och få inspiration och energi! <3

  Hoppas du blir piggare snart! Solen ska ju komma till helgen! Jag tror vi bor något så nära varandra.. Eller ja, allt är ju relativt.. Ler.. Kram Mita

 2. evalevabo says:

  Väldigt enkelt… Ta ett ämnesomsättnings prov på vård centralen. Ett blod prov. Många kvinnor som år helt orkeslösa och matta utanAtt veta
  Om det. Sköldskörtels prov. Jag gick helt matt och dupertrött för några år sen
  Fel på sköldskörten. Tips. Så många som inte tänker på detta.
  Ha det fint.
  Eva

 3. mammaxtre says:

  Pollenallergi kan lamslå en fullständigt. Det kan absolut vara en förklaring till den slående trötthet som du upplever. Trist men sant.

  Sköt om dig

 4. Hemma på Sjuan says:

  Tråkigt med tröttheten, kanske bäst att kolla!
  Gillade kuddarna, behöver några med färg till utesofforna, de var jättesnygga.
  Hoppas du piggar på dig!
  Kram Suss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *