MISSA INTE PÅSKRABATTEN PÅ Oii

Scoth and SodaPowder top R
 – Toook gillar!!

Tjingeling Alla Sköna Bönor!
Ni har väl inte missat den finaste netbutiken för barnkläder? Här hittar du alla skönaste barnmärkerna från 0-8år. Själv så har jag hittat en massa snyggt som jag vill ha! Och en del jag måste klicka hem pronto.
Men det jag ville tipsa er om här på RofK, är att Oii har påskrabatt. Varje dag fram till måndag dyker ett nytt skönt märke upp som överrasking. Klicka in er här för att se dagens påskrabatt.

Scotch and Soda – America Shorts 
-Det står Sockret över hela byxan:) Ett måste i sommar!

Vilken flicka eller kvinna har inte ett par Converse i sin skohylla? ( också sommarens måste)!
Nu skall jag ta och brygga mig en kopp med rykande varm körsbärste och krypa ner i sängen och invänta Desperate Housewives:) Känner mig inte kry än.
Ha en skön kväll!
KRAM

10 thoughts on “MISSA INTE PÅSKRABATTEN PÅ Oii

  1. Inspiration i vitt says:

    hallå fina vän, hoppas att du hunnit landa efter Danmarksresan, såå kul det var och jag hoppas få träffa dig igen. Själv hann jag knappt hem föränns vi åkte på minisemester igen. Den här gången till Idre och åkte skidor, härligt det med. Ha en underbar påsk och kram på dig/Ingela.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *