MISSA INTE CHANSEN ATT ……………

Missa inte chansen till att vinna ett Humanity
armband här på bloggens lotteri.
Vill du vara med så gå in här.
Till alla er läsare av denna blogg så erbjuder livsstilsbutiken/nätbutiken
Philippanicole 20% rabatt på ett köp. Erbjudandet pågår till och med
fredagen den 11 mars. läs mer här om detta erbjudande.
Butiken har märken som UGG, Humanity, How to kiss a foge
och mycket mera…….

Ni har chansen att vinna ett Humanity skinnarmband i valfri färg
här. Utlottningen pågår till och med 11 mars.

Toodeloo!
Grrr, idag är hela småstaden pudertäckt med vit snö igen.Och jag som hade så mycket vår kännslor tidigare i veckan.Men detta måste ju vara det sista rycket innan våren blommarut på riktigt. Just nu så är jag hemma på min lunch och lägger in detta inlägg ihop med min lunch som består av kyklingsallad.
Men nu måste jag rusa ……….
Önskar er en amazing dag vänner!
Kram
CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *