MINGEL PÅ NK IGÅR KVÄLL

.

Lite mingel på NK i Göteborg i går kväll.

.

.

.

.

Toodeloo Vänner!

.

 OMG vilken super trevligt och jätte roligt kväll jag hade ihop med min goa vän ”Lalla”. Kvällens repertoar var shopping och mat i bästa sällskap. Och vi hade bara så himla kul hela kvällen. Vi har alltid kul när vi går i hop och gör något tillsammans. Idag bjuder jag er på lite mingel bilder från vår gårdagens trevligheter……..

.

.

.

Skönhetsguiden Shabana Sharifi och jag  på NK kosmetikavdelning. Här erbjöds det skönhetsguide hjälp till att hitta rätta produkterna bland NK´s olika märken utifrån just mina behov. Inom området hudvård, makeup, kroppsvård och dofter. Hon skräddarsyr konsultationen och tar sedan fram utvalda rekommendationer för just mig och mina behov. Det är ju så himla lätt att hamna i samma vanor. Och medans åren går så får man ju andra behov som kan vara bra att ta tag i.

.

.

.

OMG vilka smaker som  Swedish Tast bjöd  på denna kväll. Bra råvaror och rena enkla saker, helt i min/våra smaker! Swedish taste restaurang öppnades år 2008. Ägs och drivs av Magnus Lindström, Årets Kock samt tvåfaldig olympisk guldmedaljör inom gastronomi. Vår vision är att kunna erbjuda ”innovativa upplevelser inom mat och dryck”. Inspiration finner vi bland annat av att besöka nya spännande mat och dryckeskulturer runt om i världen. Detta är en restaurang som jag varmt rekommenderar er att besöka om ni är i Göteborg.

.

.

.

Nere på NK´s The avdelning så visade The Pharmacy sina nya fina tavlor. Gud vad jag gillar den CC tavlan. Skulle passa som handen i handsken hemma hos mig.

.

.

 

.

”Lalla” hade svart bälte i shopping igår, hihi. Hon köpte bla världens snyggaste Michael Kors väska. Det stod verkligen ”Lalla” på hela väskan där den stod och va fin på hyllan, hihi. Tror att hon lägger ut bilder på sin Instagram TOUCHMYLIFE på den bla ……….  senare idag.

.

.

.

”Lalla” rekommenderar sin favorit doft på NK.

.

.

.

 

Nu doftar det ljuvligt hemma hos oss. Daddy sitter ute i solen och grillar kött på beställning av oss flickor i familjen. Gud vilket härligt vårväder vi har idag. Njuter för fullt!

.

Önskar er en fin kväll!

Så ses vi i morgon igen!

.

KRAM

Posted in Usa

2 thoughts on “MINGEL PÅ NK IGÅR KVÄLL

  1. Pingback: SWEDISH TASTE RESTAURANG | ROOM OF KARMA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *