Mindre kläder/ fler kläder

 

Dagens Me.  Jacka från Barbour, NY T-SHIRT från Juicy Couture,  byxor från RARE.
Tjing!
Nu får det bli ett snabbt litet inlägg från mig denna sena och trötta kväll. Idag så har jag jobbat hårt på projekt skitsnygg. Me och min vän Stockholman  har varit på vipp kväll på Nääs bommulsfabriken. Nu var det ett tagsedan jag var där faktiskt. Här på bilden så visar jag er dagens fångst. En t-shirt från
Juicy Couture ” LOVE JUICY” så söt! Kvällen i ära så fick alla kunder 20%  på kvällens köp. Så jag köpte även ett underbart doft ljus från underbara  Voluspa. Ljuset luktar Pink Citron= NICE nu till sommaren.

 

Nääää, nu sötnosar så hoppar jag i säng och drömmer om lite  mer kläder. För oj vad kul det är att prova/handla kläder när man rasar  i vikt!!!!!

 

Vi ses imorgon!

 

 KRAM
CC

3 thoughts on “Mindre kläder/ fler kläder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *