MINA PERSONLIGA JULKORT KOM MED POSTEN IDAG

Nu är årets julkort här. Collaget gjorde jag här.

Hej Måndag!

Här har ni en mycket trött bloggerska idag. För idag har vi haft operationsdag på jobbet och jag har assisterat själv under alla operationerna. Roligt, men man är ju fokuserad till 100% under hela dagen. Så just nu är jag lite matt efteråt.

Efter jobbet idag så var jag runt i alla småstadens blomsteraffärer för att hitta en liten smal gran (ca 1,5m ) hög i kruka. Den skall vara relativt smal. Jag har en vision om hur årets gran skall se ut. Men det finns inte att köpa i denna lilla stad. Är det någon av er söta läsare som sett sådanna granar som man ser i alla inredningstidningar – fast då i verkligenheten!:), Tell me.

Här ser ni lite mer av årets bilder. Det är lite svårt att ta bra bilder så här på kvällen, det blir lätt lite gult och suddigt, sorry för det!

Zzzzzzz, Nu skall jag slänga mig i soffan med en stooooooooor kopp med polkagris te och bara vila.

..

Vi ses i morgon!

KRAM

..

Psst! En liten fråga, Nu är det två veckor kvar till självaste julafton – tänk vad tiden går fort! Men är det någon av er som vet när man senast skall posta julkorten i år? Det blir ju många helgdagar innan jul liksom. Lör, sön och sedan mån då det är den 24.e.

11 thoughts on “MINA PERSONLIGA JULKORT KOM MED POSTEN IDAG

 1. Nilla says:

  åh så himla fina korten blev!!! super! Har tyvärr inte koll på när korten ska vara postade. skippar det i år för egen del: Ha en fin kväll, sov gott!:) kram Nilla

 2. lena says:

  Hej, du menar inte ceder träd— smal och gles ,ses oftas i danska hem i krukor . Köps i trädgårds butiker större blomsteraffärer.Jätte vackra tycker jag- MVH Lena

  • Carola says:

   Hmmmm det kanske det är jag menar? Det skall jag kolla upp! Super duper tack för att du tipsar mig:) skall genast googla upp det.

   Kram ♥CC♥

 3. Tina nyblom says:

  Gud va fina ni alla tre. Tjejerna är söta som socker. Personliga julkort är såå himla roligt att få i sin brevlåda. Nu när killarna blivit stora är det lite svårt att få dem med på bild, tyvärr. Kramisar Tina

 4. Villa Humlebo says:

  Senast den 16:e ska man posta med julporto.
  Vad fina bilderna blev!! Där har du anledningen till varför jag ska övertala tomten att ge mig en ny kamera… hihi…

  Stoooor Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *