Min stora stolthet ikväll

Min älskade stora ”stolthet” ikväll. Jag brukar kalla henne min stora stolthet för hon är min största dotter och min stolthet ?

Denna veckan är en stor milstolpe i hennes liv då hon slutar grundskolan på torsdag. Det är helt galet att min lilla tjej har blivit så stor redan. Ikväll är hon på en middag med alla sina kamrater som hon gått med under alla dessa åren i grundskolan, ikväll firas det med 9:ornas årliga middag. Det är stort för henne och hennes vänner. Hoppas ni får en fantastisk fin kväll där ni skap härliga minnen.

Och i vanlig ordning så lekte jag hobby frisör och klippte hennes långa hår relativt kort och blekte det i en kall ljus färg. Det blev ju bra denna gången också ?

Ha en fin kväll alla vänner där ute!

Kram

One thought on “Min stora stolthet ikväll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *