Min favorit Amarone vin

Min favorit Amarone vin

Min favorit Amarone vin

Min favorit Amarone vin

Här om dagen hade vi en liten vinprovning då denna favorit Amaronen var med. Vi var en sväng nere till Göteborg för att köpa oliver från Ungraren inne på Saluhallen (min absoluta favorit handlaren när det kommer till tappas) som vi skulle ha som tilltugg till vinprovningen. Där köper jag också en sagolikt god fetaost och ungersk korv som han brukar skära i tunna skivor längst med korven så det blir lite extra roligt att servera upp.

Sedan åkte vi en sväng till Kronhusbodarna och köpte choklad och chokladbollar så att ungdomarna och barnen fick sitt också. 😉 En liten chokladprovning/chokladbollsprovning. Detta ställe har vi hyrt vid ett tillfälle för några år sedan och gjorde ett julbak med hela familjen , det var längesedan närmare bestämt vintern 2014.

Puss<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *