Svar på alla era frågor ang A Midsummer Night’s Dream

 Johannesört

Photo: Lina Eidenberg Adamo
Styling: Kontrast Stockholm
Art Direction: Daniel Enervald
Music: Karin Ström
Phones: Urban Ears

 Todelooo!
Kommer ni ihåg detta inlägg från mitt besök på Story hotel på Riddargatan 6 i Stockholm?. Ni läsare som är nya på denna blogg kan klicka här och här för att se fler bilder och konst från dom inläggen. Och om ni går in under Stockholms fliken på vänster sida här på bloggen så kan ni se alla mina inlägg om Story hotel och deras konst bla.
Efter att jag hade gjort det inlägget här, så har jag nog fått ca 10-15 mail och några frågor här på bloggen om var man kan köpa denna konst. Och idag har jag hållt på med lite efterforskningarr för eran skull, kära läsare. Och jag har idag varit i kontakt med den supergulliga konstnären bakom A Midsummer Night´s Drem. Hon heter ”Lina Eidenberg”. Hon jobbar som fotograf på heltid och hennes verk kan ni ser lite var stans. Just nu har hon ingen utställning som pågår, Men det kommer inom en snar framtid. Dessa bilderna från A Midsummer Night´s Dream är lite annorlunda mot vad hon brukar göra till vardags säger hon själv. Men här nere får ni se en del av hennes bilder från Storys hotel på Riddargatan 6 där jag fotograferade i somras. 
Denna tavla heter Vallmo.
700*1000 Canvas on stretcher frame 7000:-
962*1300 canvas 9500:-
Midsommarblomster
 Förgätmigej
700*1000 Canvas on stretcher frame 7000:-
962*1300 canvas 9500:-

 Prästkrage
700*1000 Canvas on stretcher frame 7000:-
962*1300 canvas 9500:-

Gullviva

700*1000 Canvas on stretcher frame 7000:-
962*1300 canvas 9500:-
Om ni är intresserade av att köpa hennes underbara och vackra konst så är det bara att maila Lina här.  Visst är bilderna helt underbara?!
Och några av er söta läsare har också frågat mig om street konsten som är på alla väggar och möbler osv inne på Storys Backyard. Det är konstnärer som är hitflygna från NY som var specialister på just denna sortens konst. Namnet kunde ingen på Story. Men jag har fått ett namn på en person som jag skall kontakta på fredag. Han skulle sig veta om namnen på konstnärerna. Så jag mailar tillbaka till er läsare som har ställt frågan till mig i helgen när jag har svaret.
Sedan vill jag också passa på att tacka alla er super söta läsare av RofK. Jag vill tacka alla gamla läsare samt alla nyinkommna läsare som ramlar in här varje dag. Det är så kul att ni skriver i kommentarfältet. Dels så hittar jag till era bloggar:) Dels så är det alltid kul att höra era åsikter om saker och ting. Tack för att ni kommenterar och läser mig blogg. I LOVE YOU!!!!!!!
Gaaaaah, kollade just ut och konstaterade att det börjar bli riktigt mörkt redan. Jag som nästan hade sommar kännslor idag! Fast det är ju perfekt sol på dagen och höst mys med levande ljus på kvällen. (i en perfekt värld)!
Önskar er en supermysig kväll!
KRAM
CC

17 thoughts on “Svar på alla era frågor ang A Midsummer Night’s Dream

 1. Victoria @ MY HAPPY HOME says:

  Vad go du är som gör såna efterforskningar! Håller med om att det är underbara bilder! Streetkonsten gillar jag också. Synd att jag har så lite väggar att hänga konst på- jag lever i de öppna planlösningarnas värld!
  Kram

 2. Nicky says:

  Tack själv för en super fin blogg! Vad söt du är CC som gör efterforskningar för oss läsare.

  Konsten är underbar! Gillar verkligen Johannesört!

  kram

 3. Pella says:

  Du är fantastisk! Nu har jag DINA bilder + svar på frågorna – länkar hit från min blogg där det kommit fler frågor också!
  Massor tack och stor kram!

 4. Lucie says:

  Hälsningar till Sverige! Så vackra bilder, jag gillar dem.
  Önskar dig fina dagar … vi har en vecka koncentrerad sommaren här :-))) Kram Lucie

 5. Sjöbris o vita ting says:

  Bilderna är helt fantastiska! Skulle gärna kunna tänka mig både Johannesört och Gullviva här hemma. Ha en fin kväll söta du!

 6. Anonymous says:

  Tack fantastiska du! Alla frågor är nu besvarade:)!
  Nu skall jag beställa en tavla till mig själv på min 40-års dag;)!

  Kram Eva

 7. sandra says:

  Helt fantastiska bilder, hade jag haft råd hade jag köpt dom allihop, men nu har ja inte ens råd med en..hihi, så jag nöjer mej med att kika på dom på din blogg. Tack för det!

  kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *