MIDSOMMARDAGEN I BILDER & KÄRLEK TILL MIN KONTRAST

Grillning av korv mm nere i vår lilla sjö i småstaden.
Happy Midsommardag!
Idag har vi bara varit hela familjen tillsammans. Vi har grillat och myst massor av vår långledighet tillsammans. Åhhh vad jag älskar dessa dagar då man bara kan vara med dom man älskar mest av allt på jorden och bara njuta av nuet! Många gånger så är det enkla i livet det bästa! Att bara få vara tillsammans under en hel dag utan måsten ……………

 

 

Vår älskade älskade lilla pajas. Ingen är som hon!! Åhh vad jag älskar dig min lilla teater apa. Du är verkligen min kontrast ( som Daddy är).

 

 

Åhhh kom ni i håg detta tipset här från mig? Glöm det är ni snälla:)! Det är inte gott. Men med 50% regn vatten som det blev i slutet av vår grillning så var det helt ok:)! Jag kallar den drinken för sommaren 2012 dagens. Men vet ni vá, glöm mitt vintips den var inte god! Bara så ni vet och om ni skall dricka den så ta då 50% regvatten så blir det en sommarens dagens 2012 – och då är den helt ok:)!
Så underbara vissa dagar kan vara!

 

 

Mums!
Min stoooooooooooooor kärlek Daddy. Han är allt jag inte är och jag är allt han inte är. Och tillsammans så är vi fullbordade:)! Vi har verkligen sökt oss till kontrasterna vill jag lova er! Jag är helvild med massor av upptåg. Och han är trygg och lugna som man kan bli – det var det jag en dag blev förälskad i och är ännu är idag! Det är som våra barn. Sockret är en minime och Dockan är en minidaddy! Tror att det är meningen så för att allt skall fungera bäst i familjen:)?!

 

Allt var som en dröm tills himlen öppnade sig:) Vi sprang in i vår V70 och åt upp våra mashmallows på spett och jag drack mitt rosé 50% rosé och 50% regnvatten – Vi döpte den drinken till sommaren 2012 dagens:)! Vi skrattade så barnen fick ont i magen. Gud vilken rolig dag vi har haft! Så mycket roligt och så mycket kärlek, älskar verkligen min familj!!!!
Dagens låt är denna på spotify här. Och den är tillägnad vår lill underbara Docka i familjen, som har klipp kort på småstadens akutmottagning:)! Vet inte om jag skall gråta eller skratta. Men det är hon liksom! Kärlek till dig Dockan
Vi ses alla fina vänner!
KRAM

5 thoughts on “MIDSOMMARDAGEN I BILDER & KÄRLEK TILL MIN KONTRAST

 1. Anonymous says:

  Hej! så fina ord man bli rörd. Ser att ni hade det mysigt vid mjörn. Å så fina bilder du bjuder på Kram a.m

 2. Två Trappor says:

  Härliga bilder och ord! Att vara med sina nära och käraste är det allra allra bästa! Kram! <3

 3. Anonymous says:

  Så mysiga bilder! Det märks att du är en fin och varm mamma.
  Hittade just hit till din blogg via Mitt vita hus. Hit kommer jag igen!

  Kram Solveig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *