MIDDAG PÅ GARAGET, GOOD STUFF FOR GOD PEOPLE

 

En dagens middag på vårt stammis ställe Garaget i Höganäs!

.

.

.

.

Hej Bloggisar!

.

Idag har vi varit och hämtat vårat stengods som vi drejade i höstas om ni minns här.  Så himla kul. Dom är laserade vita och passar jätte fina till små efterrätter eller små godisskålar ♥ 

.

Eftersom vi var i krokarna så passade vi på att äta på vårt coola häng här nere i Höganäs ”Garaget”. Ni som har följt min blogg ett tag vet att vi fann detta ställe i sommras och har besökt det några gånger sedan dess, och fler gånger kommer det bli. Idag testade jag något nytt på menyn som ni ser nedan ( det blev en fullträff, ett tips om ni åker hit någon gång). 

.

.

Haha, vi hade reserverat bord till kl 14,00 här på Garaget i Höganäs. 

.

.

Idag beställde jag in en North Texas Red Chilli  ♥  Och det rekommenderar jag varmt!! (lime bönsalladen var en dröm, skall försöka mig på att göra en liknande hemma i veckan).

.

 GOOD STUFF FOR GOD PEOPLE

.

.

..

Vet ni vad jag tror. Om jag har levt ett tidigare liv så måste jag varit en skåning? Jag bara toooook älskar detta landskap, människorna och faktiskt allt här nere i Skåneland Innan jag åkte hit i morse så var jag super trött, faktiskt helt slutkörd. Men idag efter några besök på mina favorit ställen, och promenader i den vackra miljön med min kära familj, så känner jag mig själsligt laddad med nya energier igen!! Tack skåneland för allt du ger! I Love You ♥♥♥

.

.

KRAM

.

8 thoughts on “MIDDAG PÅ GARAGET, GOOD STUFF FOR GOD PEOPLE

 1. Anita says:

  Japp. här har vi många fina saker. Det är härligt att läsa om vårt skåneland på olika bloggar. Det ni uppskattar och vi har för givet. Kram Anita

  • Carola says:

   Eller så mår ni mycket bra i den delen av sverige! Tycker att ni skåningar är gladare och trevligare än vi andra i detta avlånga land?!:)
   Njut på bara …………:)

   kram CC

 2. Ann-Charlotte says:

  Vi har sett att många älskar vårt sommarhus i Skåne.

  Nu förstår man varför:). Det är så fint där! Lite to die for:)
  Kram A-C

 3. Pingback: PROVSMAKNING PÅ MAGASIN36 SALUHALL | ROOM OF KARMA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *