MIDDAG HEMMA HOS LALLA

lalla

 

lalla

 

 

Godmorgon Sköna Söndag!

 

Mår ni bara alla fina bloggisar?

Här är det jätte bra. I går var jag och Sockret hemma hos min super söta vän ”Lalla” (Touchmylifte – på instagram) på en lördagsmiddag. Vi åt en Hälleflundra från heaven ! Igår bjöd jag er på receptet. Men OMG vilken god fisk. Jag vet inte om jag har ätit hälleflundra innan? Inget jag kan minnas och har man ätit en sådan god fisk så vet man det tänker jag!:).

.

Jag brukar åka till Lalla själv och vi brukar åka ut på en massa roligheter tillsammans, eller så dricker vi bubblor på L:s uteplats och tittar på båtarna som lägger till i hamnen utanför. Det är inget som mina barn brukar följa med på. Och min stora flicka har många gånger sagt att hon vill följa med dit, så igår gjorde hon det. Denna gången blev vi först bjudna på en välkomstdrink i form av en vitamin juice, sedan  lagade Lalla mat till oss. Vi läste kokböcker under tiden och pratade om Paris som både Lalla och min stora dotter älskar. Dom smed planer om att åka dit tillsammans, hihi.

köpenhamn

 

 Denna ljusstaken köpte L på Illum, en utav våra Köpenhamns utflykter förra året.

middag hälleflundra

 

kaffe

 

Jag dricker inte kaffe som ni vet. Men hemma hos ”Lalla” dricker jag rent kaffe (Volluto) Och till denna kopp skall det ätas vit Magnum glass ♥  

 

Volluto

 

Känner mig som hemma här med koppen C, designad av Arne Jacobsen.

.

arne jackobsen

 

 Och lite inrednings fix han vi med också mellan maten, efterrätten och allt snack.

.

jag och sockret

 

 

salt och sill

 

 

 En riktigt bra kokbok. Som ni vet så älskar jag ju denna restaurangen. Mer bilder från restaurangen finner ni här & här

.

 Så här ser det ut efter ett Magnum kalas, hihihi.

.

Vi ses!

KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *