MICHAEL KORS KLOCKA

Michael Kors Runway MK5076
Todeloooo sweeties!
Idag har jag ett I-lands problem. Jag är så sugen på en ny klocka. Och har fastnat för flera utav Michael Kors underbart fina klockor. Men vilken är finast av dessa tre? Jag tror att den första  håller i längden. Men den andra är lite extra (vilket jag oftast gillar) Och den tredje är härligt sportig. Men kanske inte passar mig i stilen? Åhhh, jag gillar alla tre klockorna men på olika vis. Vilken tycker ni är finast?!

Michael Kors Bradshaw MK5535

Michael Kors Layton Mk545
Jag har ett tag på mig att bestämma vilken som är finast eftersom det är ett tag till morsdag:)! För just en av dessa klockor kommer att stå högst upp på min önskelista den 27 maj:)!

Nu skall jag ta och hänga lite tvätt och göra lite nytta här hemma. Man får ju passa nu när sessorna just har lagt sig för att sova gott.

Vi ses!


KRAM

8 thoughts on “MICHAEL KORS KLOCKA

 1. http://livinganddreams.blogspot.com/ says:

  Älskat Michael Kors klockor! Ska köpa en i rose gold när jag åker till N.Y 🙂

  Tyckte den översta var snyggast! 😉
  Blir en fin morsdagspresent! själv får man högst blommor.. hihi

 2. Lev Vackert says:

  Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!
  Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset!
  Nu är det verkligen dags, att träffas, skratta, luncha, fika och bara njuta av livet och trevligt sällskap- Japp, det är ju en bloggträff som jag talar om så klart! Jag och Ingela har velat haft en i flera år men inte riktigt fått tummen ur (usch gillar inte det uttrycket egentligen, men ni hajar vad jag menar.) Föranmälan ska göras till vitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god lunch kycklingssallad, kaffe/te, dryck och kaka. Kostnad 135:-
  Vi håller stängt för oss på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på vår hemsida http://www.levvackert.se

 3. Anonymous says:

  Hej fick en M.Kors klocka i julklapp gold rose med en kant av glittrande stenar runt om bronsfärgad inuti.Så snygg till mina vitgulds vigsel ringar.——–Ha det gott ps mysig blogg du har ,Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *