MERYL STREEP I HOPE SPRINGS

.

En riktig feelgood film skall här ses på i kväll:)!. Jag älskar verkligen denna sköna böna Meryl Streep. Min absoluta bästa  feelgoodfilm är It´s Complicated. Där Meryl spelar mot  den underbara skådisen Alec Baldwin. Åhhh, vad jag verkligen älskar den feelgoodfilmen♥ Om det är någon där ut som har missat den filmen så måste ni hyra den. Det är min absoluta bästa bästa film ever! Hoppas att denna film är i samma stil:) Är det någon av er söta läsare som sett den?!. 

.

.

.

.

.

Hello Godingar!

 Här hemma har jag just hoppat i myskläderna och varma raggisar om tassarna. Tänt upp levande ljust i hela hemmet för att få upp den rätta mysstämningen! För här ha nämligen Daddy just kommit hem med hyrfilm och en stooooooooooor påse smågodis på beställning av mig. Jag älskar cholkad, lakris och syrliga karameller. Jag har ett par syrliga körsbärskarameller som jag aldrig får nog av. 30% av hinnehållet i mina blandpåsar brukar bestå av just dom karamellerna:). Här vankas det myskväll:).

.

Ett gift pars äktenskap sjunger på sista versen. För att råda bot på problemen åker de till ett äktenskapsretreat där en terapeut, spelad av stjärnkomikern Steve Carell, under en intensiv och oortodox helg försöker få dem att rädda sitt äktenskap. Meryl Streep teamar, efter succén med Djävulen bär Prada, återigen upp med regissören David Frankel. Men ni här ju, den kan ju bara inte bli fel?!:). Bjuder er på ett litet smakprov av filmen här.

.

.

.

Ha en looovely kväll!

KRAM

10 thoughts on “MERYL STREEP I HOPE SPRINGS

 1. Ida,Nike&Juni says:

  Underbart! …och lite komiskt eftersom att Joe kom hem med en påse smågodis(min beställning på favoriter) och precis den filmen 🙂

  Great minds think alike säger man va?!

  KRAM

  Ida, Nike & lilla Juni

 2. messan says:

  Jag älskar I´ts Complicated också….en riktig feelgood film. Tänk att man nästan kan den utantill men ändå vill man se den igen:).
  Ska se den här också. T
  Kramar om dig och ha en fab dag

  • Carola says:

   Hahaha här är en till som har sett den flera hundra gånger:) Kommer aldrig tröttna på den! Gillar den sköna familjestämningen. Och det var faktiskt från denna filmen jag fick min idé om lavendelglass. Jag gick ut i köket och skapa mig ett eget recept efter att ha sett att dom åt det där. Det lät så gott och jag tog fram ett eget recpet på det. Det är så god så den har jag och mutar min man med när jag vill få saker gjorda, hhihi. Funkar alltid! Receptet hittar du under fliken recpet.

   Kram ♥CC♥

 3. Linda says:

  Filmen är underbar och tänkvärd. Hoppsan tänkte jag, oj och aha likaså. Skrattade gott gjorde jag med. Absolut en film att se flera gånger.

  Kram linda

 4. Suss says:

  Den filmen får jag kolla in! Har sett ”It´s complicated” bra tycker jag, den visas på tv i helgen. Såg en superbra film ikväll ”Oväntad vänskap” superbra!
  Kram Suss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *