Mer Leopard till folket?

Mer Leopard till folket?

 

Mer Leopard till folket?

Herre vad jag gillar leopard! Vårens snyggaste pläd hittar ni här.  Klassiska tavlan från Vissevasse och korgen kommer från Dixie

.

.

Hej

Helt plötsligt händer det! Idag är jag så glad så jag måste nypa mig i armen för att se om det är sant. Inga kontrakt är skrivna så jag vågar inte nämna det här på bloggen än. I perioder så bloggar jag om inredning, vissa perioder om mode eller semestermål. Just nu är jag inne i en inredningsperiod. Där det köps och ändras lite här och lite där. Eftersom solen och värmen verkar hålla sig borta så ägnar jag mig åt inredning och god matlagning här hemma. Men jag hörde att det skulle blir varmt väder i helgen upp till 20 grader varmt. Det tackar vi för!

.

Ha en fin dag vänner!

Kram/Carola

tillvisitkort2

6 thoughts on “Mer Leopard till folket?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *