Mello-kväll såklart

Mello-kväll såklart

 

Mello-kväll såklart

 

Mello-kväll såklart

 

 

.

.

Hej svejs!

.

Här hemma har jag och tjejerna just landat efter en heldag i Göteborg. Vi har shoppat och ätit gott på stan. Flickorna har fått bestämma vilka butiker i stort denna dagen. Det blev mest klädbutiker och smink när pappa inte var med. Jag har skrivit det innan och jag skriver det igen. Herre vad mysigt det är att gå på stan med två små tjejer. Jag älskar att vara tjejmamma. (Mer bilder från vår shoppingdag ser ni på min instagram där jag också heter roomofkarma).

.

Det var en som hade saknat oss här hemma. Liten Lotta Pottansson satte sig i dom nyinköpta kläderna, hihi.

.

Nu kör vi Mello-kväll såklart med massa god mat och godis! Vår älskade Daddy lagar schlager-drinkar för att bli frisk från sin förkylning. På Spotify spelar vi förre veckans favorit här.

.

Kram/Carola

tillvisitkort2

4 thoughts on “Mello-kväll såklart

 1. Lena - gott för själen says:

  Mysigt med en tjejdag på stan! Längtar tills dottern kommer hem från USA så vi får mysa!

  Vi kollade också på Mello. Andreas Weise var vår favvo. Han levererar på ett naturligt sätt och vågar välja en egen musikstil. Gillas av oss!

  Den är så snygg den där termosen i förra inlägget. Och buketten!!!

  Ha en fin lördag!

  Kram Lena

 2. Therese says:

  Så härligt att höra någon som så öppet uttalar sitt gillande att vara flickmamma. Jag önskade mig verkligen en flicka sååå himla mycket och jag vågade knappt tro att det var sant. Jag hade såklart älskat en pojke lika mycket men att vara tjejmamma känns så JAG. Tycker bara det blir roligare och roligare när man kan höra mer saker tillsammans som ligger i bådas verkliga intresse och glädje.

  Kram

 3. Malin says:

  Låter som en härlig lördag! Älskar också att åka iväg med våra tjejer och shoppa! De är helt outtröttliga! 🙂 kram Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *