MALOOSAK THE ARTIST

Maloosak är nutidskonstnär. Hon har ett starkt personligt uttryckssätt i komposition och färg vilket berör betraktaren på ett berikande sätt. Jag fastnade för denna bilden. Jag älskar det grafiska svart/vita. Skulle vara super snygg i vår sovrum?!.

Toodello!

Idag går jag här hemma och funderar på vad jag vill sätta upp på mina vita väggar. Hela vårt hem är ju som ett oskrivet blad. Nu skall jag börja forma fram en enkel ren stil. Mycket av det gamla skall bort och kanske in med lite nytt. Idag läste jag att Malooskak skall ha utställning  på galleri B-fors som ligger i Stockholm Karlaplan/Östermalm, adressen är  Karlavägen 83 ( Öppet: ons-tors 13.00-18.00, fre-sön 12.00-16.00.) För er som vill se mer av denna underbara konstnär kan klicka här. Jag funderar skarpt på om jag skall skicka över en stockholms kompis på ett litet shoppingbud,hihihi!

Om jag hade varit lite mer vågad när det kommer till färg. Så hade jag nog valt denna tavla. Men som ni vet så är jag ju lite feg och håller mig till mina två fäger svart/vitt, hihihi! Men den är helt ljuvlig tycker jag.

..

Jisses vad det någon mer än jag som såg säsong avslutningen på Svenska Hollywoodfruar? Denna Gunilla Persson, vilken underhållning! Jag höll på att sätta polkagris tet i halsen flera gånger om under programmet idag. Hon har ju verkligen ingen verklighetsförankring alls! När jag skriver detta så lyssnar jag på denna passande låt Hollywood Hollyweird här! Visst vad det ganska kul gjort av Margareta ändå?!. Och jag hör tydligt vad Margareta sjunger…..

.. 

 KRAM

20 thoughts on “MALOOSAK THE ARTIST

  • Carola says:

   Ja, när det kommer till hennes dotter så är det riktigt sorgligt!!
   Och sjuk är ju milt sagt om denna kvinna, hihihi!

   Kramizzar till dig också, nu skall jag sova!
   Risk för mardrömmar efter detta avsnitt idag:)

   ♥CC♥

 1. Mia - Mitt vita hus says:

  Ha ha ja hon är verkligen werid, inget att orda om men men jag tycker väl ändå att lite mobbing är det! Sen älskar jag I och M, utan dom skulle jag nog inte se serien:)

  Fin konst du hittat vännen!

  KRAM

  M

  • Carola says:

   Ja, den översta konsten är jag helt ♥ i!
   Får se om jag får över min kära vän i stockholm till utställningen i helgen:)!

   Kramizzzar ♥CC♥

 2. Fru Merlot says:

  Ja vilken säsongsavslutning det va igår! Haha!! Men samtidigt är det ju lite mobbing och det gillar jag ju inte.. Men Gunilla behöver nog hjälp.. Älskar Isabel! Hon är ju cool! Vilken underbar konst du har hittat! Skulle passa i mitt svartvita hem.. Hihi…
  Ha en Superbra dag! ❤ Kram M

 3. Anonym says:

  Läste just i Aftonbladet. Fruarnas bittra hämnd på Gunilla.

  Vad har dom missat? Det är ju inte så att hon är snäll och behandlar dom andra fruarna bra. Och hon är ett stackars offer! Utan snarare så att tv borde ta mer ansvar över en sjuk människa.

 4. Nina says:

  Gunilla må då vara som hon är men inte ok med vuxenmobbing som det faktiskt var!!! Onödigt att ha med sig låten Margareta gjort men det blev ju bra TV om inte annat : )

 5. Yvonne Mattsson says:

  Vuxenmobbing? Det är ju tv. Hon har en roll i denna tv serie. Hon får betalt av tv3 för att vara som hon är. Det är klart att det hela är uppgjort för att skapa underhållning. Jag håller med dig CC. Det är underhållning att se Gunilla göra bort sig i tv.

  Håller med här ovan Isabel är så himla bra:)

 6. Ann-Charlotte says:

  Blev riktigt förbannad när jag såg slutet på Hollywoodfruarna, trots att jag också tycker att Gunilla är högst märklig och beter sig vidrigt oftast ,så är det inte okej att rentutsagt vuxenmobba en människa på detta vis. Bevisar bara att man inte är ett dugg bättre än Gunilla själv. Fruktansvärt av Margareta att spela upp låten inför alla , bevisar än en gång hur egotrippad den människan är tänker bara på sig själv och ingen annan för det kan man inte göra om man skaffar sig barn med en 82 – årig man .
  Nä, där blev jag jäkligt besviken på samtliga hollywoodfruar man måste tänka lite längre och hur man själv känt sig om man blivit utpekad så som Gunilla trots allt blev. Ha det bra 🙂

 7. anonym says:

  Tycker du att dom andra hollywoodfruarna bara skall få ta i mot Gunillas märkliga påhopp under middagarna utan att säga ifrån? Och om dom säger ifrån så är dom vuxenmobbare tycker du?. Nä, nu tycker jag nog att du överreagerar på gårdagens avsnitt. Och som tidigare sagt här. Det är ju bara tv. Vi vet inte om dom är köpta till underhållnig? Det har skrivits mycket om detta ämne i bloggvärlden idag:) Tv3 har verkligen lyckats!!

  Tack för ordet J.

  • Ann-Charlotte says:

   Nej, jag tycker verkligen inte att dom andra fruarna bara ska stå där och ta emot skit, absoluts inte. Jag tycker jag tycker också att Gunilla är rent vidrig, men som det blev igår eller om det var vinklat så av TV3 så tycker jag inte att dom var ett dugg bättre än Gunilla . Jag kan bara tänka hur jag känt om någon tex skrivit en inte så snäll låt om mig . Och visst jag kanske överreagerade men tycker ändå att det blev fel och att det var en slags mobbing. Nu har jag bara förklarat mig lite och tur är det väl att vi alla tycker o tänker lite olika . Tack än en gång för mitt inlägg o ha en trevlig kväll

 8. Anita says:

  Vi var några på jobb som inte sett alla programmen, Men samtalet kring frukostbordet var detta bråk mellan damerna. Man undrar om det är på riktigt eller skådespel. Hur vill man lämna ut sig så i offentligheten. Jag hade nog varit lite modig och valt den snygga tavlan med kvinnan.
  Kram Anita

 9. Carola says:

  Jag har inte hunnit vara inne på bloggen under gårdagen. Men det var intressant och kul att läsa alla kommentarer här om tisdagens tv avsnitt på Hollywoodruarna. Jag håller med alla kommentarer till viss del. Men framför allt så tror jag att detta är TV! Och som Anita här ovan skriver så undrar jag också om det är på riktigt eller om det faktiskt är Skådespel! Sedan klipper dom i hop serien och vinklar den så att vi skall bli underhållna. Och underhållande är då denna kvinna Gunilla skall gudarna veta. Men jag har dessvärre svårt att tycka synd om henne. Jag tror att man får vad man ger! Och hon har dock inte gett så mycket kärlek till dom andra fruarna. Tycker att det hela är på lossas och tv. Inte kan vuxna kvinnor bete sig så här?!

  Önskar er alla söta en fin torsdag! Vi ses senare på bloggen igen ♥

  Kramizzzar CC

 10. anonym says:

  Den stora bristen tycker jag ligger hos tv3 som väljer att ge en så pass instabil person som Gunilla ett så stort utrymme i tv. Men jag tror som du att det hela är uppgjort för tv!

  Tack för en fin blogg.

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *