Mallorca i mitt hjärta

Mallorca i mitt hjärta

 

Mallorca i mitt hjärta

 

Mallorca i mitt hjärta

 

Mallorca i mitt hjärta

.

.

.

 

Godmorgon Lördag!

.

Vet ni vad jag har gjort i dag? Jag har bokat en ny resa. Att resa är nog det roligaste man kan göra. Jag blev så inspirerad av att resa efter de resor jag gjort de sista veckorna samt efter att jag satt och läste denna boken i morse Mallorca i mitt hjärta skriven av Malin Berghagen utgiven av Lava förlag. Eftersom min lilla flicka har startat sitt sommarlov med att åka med sin vän Flisan och hennes familj till Lysekil så är det lite lugnt och nästan lite tråkigt här hemma. Mannen är och fixar med vår husvagn som vi snart skall åka ut med till Skåne. Och min stora dotter har annat för sig än att umgås med mamma. Då är det perfekt att drömma sig bort i bra böcker och boka nya resor på nätet haha.

Har ni läst den boken? Om ni inte har gjort det så borde ni köpa den boken är fylld av många inspirerade bilder där man får följa Malin till Mallorca. Där finns det fina tapasbarerna, böljande vallmofälten, grönskande olivlundar, hav och bert. I Palma på Mallorca har Malin skapat sin egna drömtillvaro, där maten, klimatet och yogan är tre viktiga grundstenar i hennes liv. Denna boken kommer jag ta med mig om jag besöker denna ön någon gång! Boken innehåller både reseskildring och en vägvisare till noga utvalda smultronställen vid stränderna, klipporna och bergen. Med denna boken får vi möta Mallorca långt bortom stolstolarna och träffa människor från världens alla hörn. Boken visar mig även vägen till besök på vingårdar och restauranger vilket jag gillar. Men framför allt idag så sitter jag och drömmer mig bort med Malins berättelser.

Ha en fin dag vänner!

Kram/Carola

4 thoughts on “Mallorca i mitt hjärta

  1. Laila Söderblom says:

    Roligt att du lyfter fram Malins underbara bok om hennes Mallorca. Hon presenterade den i TV4 under april och jag blev helt betagen av dessa vackra bilder från Palma och Santa Catalina. Hon gör den till en så fin personlig guide för oss läsare. Du ger oss också en fin bild genom din personlig text. Tack Carola! Nu beställer jag boken!

  2. Laila Söderblom says:

    SOMMARLOV! Ljuvliga bilder på dina fina döttrar. Hoppas att de får ett underbart sommarlov med allt vad de önskar! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *