Magisk stämning när Molly Sandén uppträdande i Alingsås ikväll

Ikväll uppträde Molly Sandén i Alingsås. Jag gillar hennes låtar och lyssnar på henne lite då och då.

Min lilla tjej ville så gärna gå och se henne då hon älskar Molly. Jag hängde med för hennes skull mest.

Jag tycker Molly är bra, har sköna låtar och så vidare. Men dra mig baklänges vilket ös det va, hela stan kokade och publiken sjöng allsång och grät. Molly levererade så att en 44 åring som jag blev helt vild? Hon har en sån utstrålning och fylld av energi. Hon för medlar känslor som inte många kan, jag vill nog säga att Molly är sommaren 2019 favorit artist och hennes låtar kommer gå på Spotify alla dagar….

Du är grym Molly Sandén och tack för att du bjöd på allt du har, vi gillar dig!

Massa filmer ligger ute nu på Instagram Stories.

Puss & Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *