MAGASIN 36 I HÖGANÄS

Magasin 36 i Höganäs

.

.

.

.

.

Tjing!

Mår ni bra alla sköna bönor där ute?!.

Nu har även jag besökt Magasin 36 i Höganäs, jippi. Det var en annorlunda cool lokal måste jag säga. Jag gillade deras inredningsstil som var en hel del i industisil och varumärken som Tine K som jag stoooor gillar! Men saluhallen under säger jag bara Wow, det blev en hel handlande där, hihihihi. Mycket bra kvalite på färska kryddor mm. Mycket som var ekologiskt som jag gillar bla.

.

.

 

.

Denna gav min kära man mig. Hur skall jag tolka det, hihihihhi  Och saken är den att jag älskar surkål också:)!.

.

.

 

Nu skall jag fixa lite frulle till mina små hungriga sessor, pannkakor med hemma gjord lavendelglass står på menyn.

.

.

Vi ses lite senare idag vänner!

KRAM

.

.

.

Psst! Sommarens bästa låt hos oss i  familjen Karma som en av mina läsare kallade oss när hon stötte på oss här nere på Magasin 36, hihih. Låten vi spelar om och om igen kommer här. Visst är den grym??!!!!.

.

.

 

4 thoughts on “MAGASIN 36 I HÖGANÄS

 1. Lund says:

  Mycket snyggt att hitta här. Vet du vad det är för märke på den lila kudden?
  Har dom nätbutik?

  Kram

  • Carola says:

   Hej Lund!
   Jag vet tyvärr inte vad det är för någon kudde. Men jag tror att det är Tine K? Kolla det.

   kram CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *