LYCKLIG & GLAD!!

En dagens glada Me med temuggen MAKE EVERY DAY HAPPY  🙂
Hej Alla Sköna Bönor!
Wow, vilken inspirerande dag jag har haft på Dab dental i Götborg med föreläsaren Inger Spencer. Här ovan på bilden kommer jag hem fullproppad av både varor, kunskap inom hygien och smittskydd inom tandvården. Vilket är mycket viktigt att hålla sig uppdaterad hela tiden. För det kommer nya råd och rön hela tiden som man skall jobba efter. Och magen var också mätt och glad. Vi var nämligen och lunchade på ett super duper härlig restaurang Eat på Brew House. Om ni inte har varit där så kan jag starkt rekommendera det för er! Menyn låter inte så imponerande. Och det är just det. Med BRA rå varor så behöver inte maten vara avancerad. Det är det enkla som är det bästa! Och här bjuds det på det bästa vill jag lova med en mycket god service i en underbar rå miljö. Tyvärr så var inte Canon med på lunchen (visste inte att vi skulle till ett sådant härligt ställe, hihi)

Gaaah, idag stormar det i småstaden som ni ser på bilden:)

Här i påsen har jag massa godsaker till jobbet i morgon, kul!

Jag har skrivit det innan här på bloggen och jag skriver det igen. Jag har världens bästa jobb, chef, arbeteskamrater och patienter! Och att jag bor ett stenkast från jobbet förhöjer ju bara det positiva i mitt jobb.
Nu skall jag ta och kura lite med Daddy i familjen. Vi har knappt setts de senaste dagarna. Det har varit sååå mycket aktiviteter och möten osv. Men nu skall jag ta mig en timme och bara mysa och småprata i soffan = Det är nästan vardagslyx, hihihi. Då har det gått långt:)
Önskar er en fin kväll!
KRAM
CC

9 thoughts on “LYCKLIG & GLAD!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *