LUSTFYLLT

LUSTFYLLT

 

LUSTFYLLT

 

LUSTFYLLT

 

LUSTFYLLT

 

T J I N G  B L O G G I S A R

.

Butiken Lustfyllt med konst, keramik, gamla franska möbler och övrig inredning med en gudomlig restaurang del. Detta magiskt vackra ställe ligger rakt ut i skogen i ingenstans, vackert beläget vid en liten sjö i Jönköping. Hit hittade inte min gps, utan vi åkte på enbart känsla och namnet på skogen ”Munkaskog” där detta magiska ställe ligger. Atmosfären och fikat och ägarna med personal är fullkomligt underbara. Att besöka detta ställe är som att besöka sin egna släkt, känns det som. Det vilar en lugn och trivsam stämning. Det är inte ofta man stöter på så pass avslappnad restaurang som denna. Det märks att personalen trivs att jobba här.

.

Vi åt en buffé  där både mat och efterrätt ingick. Jag älskar att äta på buffer då jag tycker att det är en avslappnat sätt att äta och umgås på. Alla tar vad dom vill ha, det förenklar både för familjer med allergier, olika dieter smat smaker. Alla blir helt enkelt nöjda under dessa former. Här serverade dom också en oförglömlig god Saffrans pannkaka med mandel. Den var så god så jag höll på att smälla av. Jag skall genast googla upp ett recept på något liknande och göra till vårt julbord i år. Vi firar ju jul på två håll. Ena dagen så är det släktingar på min sida, då är vi hemma hos oss. Och det är då som denna kakan skall upp på bordet! På Daddys sida har vi i år skaffat oss en ny tradition med tre  rätters julmiddag, då det kan bli lite tjatigt med julkorv, köttbullar, janssons frestelse, julskinka mm två dagar i rad. Så på min lott blir det till att göra en förrätt som är jul inspirerad. Jag har redan smidigt planer för den. Jag älskar att laga mat. Så när jag är ute på trevliga ställen som denna så tar jag nästan alltid med mig lite inspiration eller rent av recept i bland till vårt kök hemma.

LUSTFYLLT

 

 OMG, deras julbröd och fruktbröd var nog det godaste bröd jag ätit på länge. Det är värt ett besök bara dom, hihi.

.

LUSTFYLLT

 

LUSTFYLLT

.

 Så söta små pepparkakshus. Men våra nya formar från ICA som jag skrev om här om dagen kommer vi få några liknande i år. Kul idé att ställa dom på ett tre vånings kakfart.

.

LUSTFYLLT

 

LUSTFYLLT

.

 Kolla vilken vacker idé. Att sätta in ett stearinljus mitt i osten. Ännu en idé som jag tar med till vårt julbord i år

.

LUSTFYLLT

 

LUSTFYLLT

.

Att bara servera lussebullarna på plåtarna så här i deras bakställ är ju riktigt fint.

.

LUSTFYLLT

 

LUSTFYLLT

 

LUSTFYLLT

 

Vi ses lite senare i kväll! Då skall jag visa hur mysigt det va att vara här på kvällen!

.

.

.

Besöks adress: Munkaskogsgård, 566 35 Habo

KRAM 

.

.

.

2 thoughts on “LUSTFYLLT

  1. Linda says:

    Så kul med bilder från mina hemtrakter. På Lustfyllts julcafé var vi också i helgen. Så underbart god mat och miljön är lika fin på vinterns som på sommaren. Den ”lilla sjön” du såg utanför fönstret var Vättern men det kanske du visste?! SÅ liten är ju inte den…
    Synd att vi inte var där samtidigt för då hade jag passat o hälsat, det hade ju varit roligt eftersom jag följer din blogg 🙂
    Kram Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *