LOTTA AGATON SHOP ÖPPNAR IDAG!

Idag den 15 december öppnar Lotta Agaton Shop. Det är en liten butik i anslutning till hennes nya kontor på Rådmansgatan 7 i Stockholm där hon kommer att sälja sina favoritmöbler och prylar. Hon kommer att ha öppet på torsdagar mellan klockan 12-20. Och klart är att jag skall ha texten Be* nice* or *leave. Hur skön är inte den texten då:)!
Tjing Bloggisar!
Tittar in här bara en snabbis för att visa er Lotta Agaton´s ny öppnade butik idag:)! Jag får nog ta mig en tur till Stockholm snart:)! Kolla in den snygga kaklade väggen. Så kan jag tänka mig ha en helvägg i vårt kök hemma.

Allt är Svart / vitt = helt i min stil!
Nu skall jag njuta av ett glas äppelglögg och hembakade pepparkakor!
Ha det gött!
KRAM

4 thoughts on “LOTTA AGATON SHOP ÖPPNAR IDAG!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *