LOPPIS FYND!

En dagens stökiga matsalsbord. Jag får liksom inte till det idag? Alla sakerna flyter liksom bara runt på bordet känns det som. (obs! den stora vita fruktskålen hör inte hemma på bordet i vanliga fall) Jag går och funderar på att skaffa mig en stoooor bricka som liksom samlar sakerna på bordet lite bättre? Nu ser det bara ut som det flyter runt en massa saker tycker jag, eller hur?
Godmorgon Alla Sköna Bönor!
Hur mår ni denna tidiga morgon?
Här är det en toppen morgon:)! Kom ni ihåg att jag beklaga mig här om dagen ang min vikt uppgång på 0,5 kilo? Men nu är vågen med mig igen, Jippi! Jag har gjort som några av er söta bloggare skrev. Dragit ner på mejeri produkterna bla. Tror att jag åt förmycket av det. Jag vill också passa på att tacka alla ni söta bloggisar som har skrivit in här på RofK och tipsat mig om en massa bra LCHF tips och recept:)!

Helgens loppis fynd. Stor glasvas/kruka för endast 25 kr.  Det är så kul att gå på Loppis. Men det är inte ofta som jag brukar köpa något på Loppis skall jag erkänna. Men denna helgen så hittade jag även en super cool plånbok för 2 kr, hihihi det är ju galet billigt. Jag skall lägga ut pics på den också senare här.
Nu måste jag kila ……
Önskar er en looovely dag – Så ses vi lite senare!
KRAM

8 thoughts on “LOPPIS FYND!

 1. Anonymous says:

  Hej

  Om du är ute efter en stor bricka, måste du besöka Marrakech design i Göteborg. Dem har så vackra marockanska brickor i massor av storlekar. Ska själv köpa en stor till mitt köksbord när jag har vägarna förbi Göteborg.

  M V H

  Michaela

 2. Brunkullan med Mosipperötter says:

  Mio har fina svarta avlånga träbrickor i olika bredder och längder. Superfina:)

  Fint loppisfynd. Man kan verkligen hitta coola och unika grejor på loppis.
  Kram Susanne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *