Livet går i 110 och en Bokmässa

Livet går i 110 och en Bokmässa

 En riktigt cool bok som pryder hyllan snyggt där hemma i köket:)

 

 

 

 

 Hej vänner

.

Mår ni bra?

Äntligen är det fredag och jag håller på att sortera en massa bilder från min kamera och svarar på en massa mail som legat över mig. Jag kom just på att jag har inte lagt ut något inlägg om den trevliga bokmässan jag besökte tillsammans med en go vän förra torsdagen. Det hände mycket den helgen då jag på eftermiddagen satte mig i bilen och åkte ner till Österlen och deltog på den årliga äppelfestivalen från torsdagen till söndagen. Jag kan lugnt säga att mitt liv går i 110 just nu. Det gäller att få en balans mellan allt man vill göra, allt man måste göra och det man planerar att göra. Och bloggen här är en blandning utav allt, eftersom det är en livsstilsblogg där jag bloggar om allt jag tycker om och det jag håller på med för tillfället så blir det en blandning ut av allt:) Och just nu gör jag allt haha. Men jag ville bara titta in och säga hej igen och visa er lite nya böcker från bokmässan som var förra helgen här i Göteborg.

 

 

IMG_9955

 

Här visa min goa vän Linn en utav de böcker vi tycktes vara intressanta på romansidan.

.

IMG_9956

 .

Tänkte visa er en här om dagens snygg väninna, det var något nytt här på bloggen haha. Kolla in de snygga skorna, vill ha!

.

Livet går i 110 och en Bokmässa

 

 Årets kanske roligaste och nytänkande kokbok är nog denna rosa boken ni ser ovan, Taco book. På mässan stod dem på övre plan och lagde mat efter just denna kok bok och intervjuade författaren vilket var riktigt inspirerade. Det är en bok som ger recept till Taco på ett helt nytt sett.

.

Livet går i 110 och en Bokmässa

 .

Jag hittade massa inspirerade böcker här:) Den stora röda boken från Sköna hem är väl ett måste i allas hem som är intresserade utav inredning?!.

.

Livet går i 110 och en Bokmässa

 

Tyvärr så köpte jag aldrig denna boken. Men den var nog den bästa och godaste ”kokbok” jag hittade här på mässan. Det var massa smarriga recept helt i min smak. Jag skall försöka hitta den på nätet och köpa den nu i efterhand!.

.

Bokmässan var kort sagt mycket trevlig. Nu när böcker har blivit en snygg inredningsdetalj också så är det lite extra kul att gå på bokmässan i år tycket vi.

.

Vad skall ni göra idag? Själv så är jag på väg till ett mycket trevligt event i eftermiddag/kväll. Vi ses på Instagram och bloggen i morgon.

.

Önskar er alla en toppen fin fredag!

Kram/Carola

One thought on “Livet går i 110 och en Bokmässa

  1. Hem ljuva hem says:

    Åhh både äppelfesten i Kivik och bokmässan. Vad härligt. Sist jag var på bokmässan så var jag följeslagare till maken som hade föreläsning om sin bok. Vilken stressig dag det blev, men kul. Vimla runt i VIP rummet med alla kändisar.. Gillade verkligen matböckerna och dom om hälsa och inredning. Kraaaam Pia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *