LIVET ÄR EN KONST I FALSTERBO

 

Min lilla konstnär målar av havet.

 

.

.

.

..

Good Afternoon!

.

 Ja, då har vi gjort det igen. Målat vid havet, hihi. Vi gillar havet, konst, natur och skåne!  Vi har besökt Falsterbo och Skanör för att bara insupa miljön, plocka vita stenar och bara vara för en dag. Vi gillar att bara hänga och måla av naturen tillsammans jag och flickorna. Det är avslappnande att måla. Att bara sitta där och iaktta naturen, fåglarna och känna livet ♥  Men  som alltid så har jag med mig Canon min goda vän. Att fota är också en konst för mig. Det är till stor del därför jag har en blogg. Jag gillar att fota miljöer, människor och fota nuet. Att försöka fånga en känsla. Och det gjorde jag även här i Falsterbo.

.

.

.

Att njuta av konst och natur med mina små älsklingar. Det är nog det bästa som finns?!.

.

.

.

Hahah vi hittade massor av turstenar också.

.

.

 .

Att vara lärarinna för en dag!

.

.

.

Eftersom alla flickorna i denna familj målar kroki här nere på stranden så måste ju någon vara modell också. Japp, det blev Daddy. 

.

.

.

Heeeeeeeeeela denna kassan är full av kritvita vackra stenar och där till så bar jag och flickorna famnen fulla med stenar också. Dessa skall få pryda vår rabatt där hemma

.

.

Ha en fin kväll Vänner!

.

.

KRAM

3 thoughts on “LIVET ÄR EN KONST I FALSTERBO

  1. Anonym says:

    Den gamle Carola är tillbaka. Om jag inte minns fel så hade du väl konstutställningar och sålde. Du var duktig vill jag minnas.

    Jag har mailat dig. Nu får vi se om detta kommer fram

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *