LIV VAS DESIGN J.BOHLIN

 

 

 

Tjingeling Bloggisar!

Idag bloggar jag från stora Sockrets rum. Detta rummet är nog faktiskt det mysigaste rummet i vårt hem. Jag brukar smyga in här och blogga när hon inte är hemma. Idag var hon ute på stan med sin söta kusin A och åt Sushi, då passade jag på att smyga in här, hihi. På torsdagarna kommer jag alltid hem med  färska krispiga blommor inför helgen. Vår blomsterbutik som ligger ett stenkast från vårt hem får nämligen sin blomsterleverans på torsdagar. Så då brukar jag ofta köpa med mig blommor på väg hem från jobbet. Det är ett skönt sätta att markera att det är helg. Idag blev det visst ett glas vitt också, hihi.

Som ni nog redan har märkt så håller jag på att uppdatera och göra om min blogg. Där av så har det varit lite trassligt i går, jag ber om ursäkt för det! Hoppas att det kommer att flyta på nu framöver här på bloggen. Jag tillsammans med en data kille E håller på att se över hela min blogg till det bättre. Så snälla ha lite tålamod dom närmsta dagarna. Jag kommer att uppdatera och blogga under tiden som vanligt! Jag har massa inspiration till höst garderoben att visa er mm. 

Men nu kör vi lite kvällsmys framför datorn

 

 

 

 

Denna vasen är designad av Jonas Bohlin, vilket är min mans ”Daddys” favorit designer. Liv vasen är sprungen ur J. Bohlins sons födelse. Då han såg honom på ultraljudsbilden när fortfarande låg i magen. Den formen har vasen, denna behållaren av liv, det kraftverk vi alla kommer från. På utställningen som vi var på den hösten när vårt första barn ”Sockret” låg i magen så hade J. bohlin satt två kvistar som bildade ett kryss i vasen. Han skrev att kors är alltid intressanta eftersom något möts på mitten. Två vägar, två tider, två människor. Två som möts. Det är vad livet handlar om! Visst är det vackert tänkt, vacker design och vacker vas. Denna vas köpte vi till vårt barn som låg i magen just då. Vår förstfödda älskade barn som välkommen till jorden. Denna vasen betyder mycket för ossJag blir alldeles varm inombords när jag fyller den med färska blommor och ställer in på hennes rum 11 år senare! Tänk vad tiden går fort! 

 

 

 

 

 

Hej då bloggisar,

Vi ses vi i morgon!

KRAM

 

 

 

 

4 thoughts on “LIV VAS DESIGN J.BOHLIN

    • Carola says:

      Ja, nu är jag i hamn! Vilken teknik resa detta har varit. Fick en ide ang min vas, kolla Design. Com dom kan ha den! Lycka till. Kram CC

    • Carola says:

      Tack fina gulliga du! Visst är det trevligare att se familjen ut i rummen än att stirra rakt in i en vägg:). Stor kramizzzz CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *