EN FAB FREDAG VÄNNER!

Liten nakenhund önskar er alla ………..
Goood Morgon Veckans Bästa Dag!

Hoppas ni mår bra bloggisar?
Titttar bara in en snabbis här denna tidiga morgon! Jag har nämligen massor på agendan denna freeeedag! Jag är nämligen på väg till BVC på en 4-års kontroll. Och sedan skall jag åta till Ica Maxi och köpa fredagsmys ……. Kanske blir det något ur havet?:)!  Grrrrrrrrrr, känner att jag börjar bli lite förkyld också. Är lite skrapig i halsen. Så jag får nog ta lite varm körsbärste på vägen ner till Bvc.


 

Som ni nog redan har förstått så har jag nog den snällaste lilla nakenvovve i världen. Hon är verkligen som en liten mascot! Älskar när vi pysslar med henne!
Nu måste jag kila ………
Ha det bäst tills vi ses igen!
KRAM

3 thoughts on “EN FAB FREDAG VÄNNER!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *