Lite smått & gott denna kväll.

Dagen´s kök.

Den nya boken Alltid hungrig på hyllan från Renée Voltarire är nykomlingen
till vår boksamling. Denna bok är så stram i utsendet och passar in hemma hos oss.
Familjen som älskar svart + vitt! Denna bok hittade jag på Bokbörsen.se.
Me fann en antikvariat i Stockholm som sålde Boken ”Alltid hungrig”.
Boken är utgiven i 1000 ex. Så nu är jag lycklig som fick tag på ett fint ex,
boken släpptes ut för flera år sedan så det var inte lätt att finna en nu 2011!
Idag kom brevbäraren med en rykande färsk tidning till Me.
Så i dag såg det ut så här hos mig. Viol te & choklad med mamma tidningen.
Muggen jag dricker ur heter New wave. Vi fick den fina servicen av vänner & släkt
när vi gifte oss sensommaren 2006.
Me har varit i blomsteraffären och köpt en färsk snittblomma till våran
trappa. Tänk att de röda fina rosorna jag köpte för 2 veckorsedan har nu
vissnat. Dom höll sig länge……
Men nu vill vi ha en vit blomma, vet inte vad den heter. Men den är fin!

Hello bloggisar Mår ni fint i dag? Här är det bara fin fint! Me står i köket och lagar fattiga riddare till mina små sessor. Det är en favorit efter pannkakor vill säga. Idag har jag myst med en rykande färsk mamma tidning. Längst bak i tidningen så annonserade dom om löpband. Och jag funderar skarpt på att skaffa mig ett sådant. Denna var så smal 28cm när man vek i hop den, så den kan man lägga under sängen när man tränat klart. Hoppas bara att man använder den, så det inte är en sådan pryl som man köper och använder i typ 2 veckor och sedan så ligger den bara och dammar under sängen. Är det någon som har ett löpband hemma? Och då är frågan till er, använder ni den? Jag har just börjat prenumera på mamma tidningen igen. Jag har haft ett uppehåll för jag tyckte att tidningen var för mycket flärd och inte någon ide tidning för oss småbarns föräldrar. Me var ute efter tips & idéer på resor med barn eller tips på bra barnstolar osv…… Vi får se hur länge jag prenumerar på Mama. Nu skall vi äta kvällsmat här hemma hos oss. Så till er alla från Me Önskar´s en riktigt fin kväll! & tack söta ni för ni var inne hos mig denna kväll!

2 thoughts on “Lite smått & gott denna kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *