LITE INREDNING FRÅN MAGASIN36

.

Bjuder er på lite mingel bilder från butiken Magasin36.

.

.

.

.

.

Aloha!

.

Åhhhh nu har jag fyllt på vårt te förråd med min nya favorit te smak av Earl Grey Blå Blom. Som jag bara finner här på Magasin36. Vad tycker ni om dom snygga kakelplattorna här ovan? Jag blev helt förälskad i dessa plattor. Vet bara inte vad jag skall ha dom eller vad jag kan tänkas behöva ha dom framöver. Annars så hade jag köpt dom på en gång!

.

Nu skall jag ta tag i dagen. Vi ses lite senare!

.

.

KRAM

4 thoughts on “LITE INREDNING FRÅN MAGASIN36

 1. Anita says:

  Jag tycker om dina inlägg från mitt Skåneland. Vi har så nära till dessa sköna ställe så ibland tror jag att man blir lite loj av det. Men nu ska jag åka dit och köpa en av dom snygga kakelplattorna. Jag vet vad jag ska ha den till. Kanske kan vår Johanna hänga på och köpa någon fin skål till sina julklappstallrikar. (som vi köpt på Enkla Ting) Kram Anita

  • Carola says:

   VAD AVUNDSJUK JAG BLIR PÅ DIG SOM BOR I NÄRHETEN AV DESSA STÄLLEN! OM JAG SKULLE FLYTTA NÅGON GÅNG MER I LIVET SÅ SKULLE DET VARA NERÅT I LANDET!! JAG GILLAR ALLT MED SKÅNE ♥ SPÄTTEKAKAN, NATUREN OCH MÄNNISKORNA FRAMFÖR ALLT! DU ÄR OCKSÅ EN SKÖN BÖNA FRÅN SKÅNELAND!

   KRAM CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *